ΟΦΗ | Και ο Μπάλάφας στα..πιτς.

Ευχέλαιο επειγόντως στον ΟΦΗ ! Δεν έφταναν οι διακοπές ρεύματος που καθιστούν την προπόνηση ανύπαρκτη, ήρθε και ο νέος τραυματισμός του Κ.Μπάλαφα να ...δεσει το γλυκό....

-Ο 31χρονος σέντερ -Πάουερ φόργουορντ, Κώστας Μπαλάφας, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αχίλλειο από την αρχή της σαιζόν,θα υποβληθεί μέσα στην εβδομάδα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν χρειάζεται επέμβαση για καθαρισμό αχίλλειου, κάτι που αν γίνει σημαίνει ότι για δύο μήνες δεν θα παραμείνει στα πίτς. Αυτό σημαίνει οτι ενεχομένως απουσιάσει και από το παιχνίδι με το Πέραμα.
-Για την  επιστροφή του  Δημήτρη Καραδολάμη στο παρκέ ...γνωρίζει μόνο ο Θεός, καθώς  ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση του και παραμένει εκτός προπονήσεων , με άγνωστη την ημερομηνία επιστροφής του. 

Το...νοσοκομέιο του ΒΑΚ, εφημέρευε χθες, καθώς και ο  Αλέξης Μπάρδας απουσίζε λόγω κρυολογήματος.Σήμερα όμως θα δώσει το παρών.Ενοχλήσεις έιχε και ο Μάριος Σκαμνάκης που απουσίαζε χθες.
Σήμερα ο Β.Βλάχος, ελπίζει να γίνει ...κανονική προπόνηση.
***Επίσης δύο ώρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Λαύριο όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ:

«Για συγκοινωνιακούς λόγους ο αγώνας ΟΦ Ηρακλείου – ΓΣ Λαυρίου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της 3/12/2011 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο ίδιο γήπεδο».
Τέλος σύμφωνα με το "gentikoule.gr", οι διαιτητές του αγώνα Ίκαρος Σ.-ΟΦΗ, Φούφης, Λαζαρίδης και Ταρενίδης, θα παραπεμφθούν,ενω απο τον ΟΦΗ θα στείλουν το dvd του αγώνα, στην  Ομοσπονδία.  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.