Βασιλακόπουλος:"Δεν θα δεχτούμε παράλογες περικοπές"-Δασκαλάκης: Κοινή γραμμή όλες οι Ενώσεις".

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση των προέδρων των Ενέσεων και Τ.Ε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κο Βασιλακόπουλο, ενώ αμέσως μετά η ομοσπονδία πραγματοποίησε Δ.Σ.Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου, ενώ το "kritikobasket.gr" σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ...

Ο Μ.Δασκαλάκης σε επικοινωνία που είχε με το "kritikobasket.gr"αμέσως μετά την συνάντηση των Ενώσεων, με το πρόεδρο της ΕΟΚ κο Βασιλακόπουλο τόνισε ότι  η ΕΟΚ θα ξεκινήσει αγώνα ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι διοργανώσεις ενώ αποφασίστηκε οι Ενώσεις και Τ.Ε. να έχουν κοινή πολιτική, όσον αφορά τα πρωταθλήματα....
Αναλυτικά ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ μας τόνισε:
Η ΕΟΚ αποφάσισε να αντιδράσει και να μην αφήσει άλλο , να "κατρακυλήσει" το μπάσκετ.Δεν θα δεχθεί άλλες περικοπές.
Αποφασίστηκε να ακολουθήσουν όλες οι Ενώσεις κοινή πολιτική όσον αφορά τα πρωταθλήματα τους και γι αυτό το λόγο θα ξανασυναντηθούμε όλοι πιθανότατα την άλλη εβδομάδα ώστε να καθορίσουμε αυτήν την γραμμή.
Αφού δυστυχώς θα γίνουν περικοπές, πρέπει τα σωματεία και όλοι οι φορείς να βοηθήσουν, ώστε να γίνουν τα πρωταθλήματα.Η ΕΚΑΣΚ καλώς δεν έχει ξεκινήσει μέχρι τώρα τα πρωταθλήματα της, καθώς έτσι προλαβαίνει να προσαρμόσει τις προκηρύξεις τις.Μια σκέψη είναι η δημιουργία δυο ομίλων (γεωγραφικά) στο Ανδρών ΕΚΑΣΚ, ώστε να μειωθούν οι αγώνες και οι μετακινήσεις στην α΄φάση".
Η ΕΟΚ μετά το Δ.Σ. ανακοίνωσε:
Μετά το πέρας του ΔΣ της ΕΟΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, τόνισε: «Ο αθλητισμός είναι κοινωνική έκφραση και δεν μπορεί, όταν η κοινωνία υποφέρει, να λειτουργεί αποκομμένα από την πραγματικότητα που δημιουργείται. Δεν είμαστε όμως διατεθειμένοι να αποδεχθούμε περικοπές του είδους και του επιπέδου που τελεσιγραφικά της παρουσιάστηκαν από τη ΓΓΑ και θα προχωρήσει σε μια σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να εξευρεθούν τα ποσά τα οποία θα βεβαιούν για την εύρυθμο πορεία και λειτουργία του αθλήματος».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.