Σητειακός | "Να πάμε καλύτερα".

Να έχει ο Σητειακός μια πορεία ακόμα καλύτερη  από την περσινή φιλοδοξούν οι άνθρωποι της ομάδας της Ανατολικότερης πόλης της Κρήτης.Ο αντιπρόεδρος του ΣΑΟ κ. Παντελής Περδικάκης, ο προπονητής της Δ.Κουπατσιάρης, και ο παίκτης (και προπονητής των Ακαδημιών) Σ.Δράκος,  οριοθέτησαν τους στόχους της ομάδας...

-Για το ξεκίνημα και τις φιλοδοξίες της ομάδας της Σητείας στη φετινή χρονιά, μίλησαν ο αντιπρόεδρος ,ο προπονητής και ένας παίκτης από την ομάδα της Σητείας. Θεωρούν πως  δεν έχουν αλλάξει τόσα πολλά πράγματα στα πρόσωπα, σε σχέση με την περασμένη σεζόν, αλλά η παρουσία του προπονητή και το έμψυχο δυναμικό ( με σημαντικές προσθήκες), μπορούν να εγγυηθούν για μια όσο γίνεται καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. 

Και οι τρεις  μίλησαν για  τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, τα οποία και φέτος θα έχουν ενεργό και δυνατό ρόλο στο σωματείο.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσαν :
Π.Περδικάκης " θα πάμε καλύτερα σε μια δύσκολη χρονιά."

«Η περυσινή χρονιά ήταν αναγνωριστική για εμάς γιατί κατεβάσαμε ομάδα στους άντρες  μετά από οκτώ χρόνια. Σε αυτήν συμμετείχαν κυρίως παιδιά της περιοχής και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι τόσο αγωνιστικά όσο –κυρίως- από τη συμπεριφορά των παιδιών και την συμμετοχή. Φέτος σκοπεύουμε να πάμε ακόμα καλύτερα παρότι είναι μια χρονιά δύσκολη για όλες τις ομάδες όμως προσπαθούμε να ξεπερνάμε τα  προβλήματα και να προχωράμε».

Δ.Κουπατσιάρης :"Θέλουμε γεμάτες κερκίδες"

Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Σητεία καθώς διαπιστώνω, ότι υπάρχει μια συνέχεια στο μπάσκετ της περιοχής, με πολλές υποχρεώσεις με τους άντρες και τις υποδομές.Ευελπιστούμε για μια πιο καλή πορεία.Κάναμε σημαντικές προσθήκες που θα μας βοηθήσουν.θέλουμε να έρθει ο κόσμος της Σητείας κοντά μας, να ανεβάσουμε το μπάσκετ στην πόλη μας και αγωνιούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Σ.Δράκος "Θα πάμε καλύτερα φέτος".

"Βρίσκουμε σιγά-σιγά  το ρυθμό μας.Με καλύτερη λειτουργία και συνεννόηση φέτος  μεταξύ παικτών και προπονητή, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά.Έχουμε κάνει καλές  προσθήκες που θα βοηθήσουν πολύ.Η ομάδα είναι πιο έμπειρη φέτος".
-Ενώ σαν προπονητής των Ακαδημιών δήλωσε αισιόδοξος για τις υποδομές:
"Από το περυσινό γκρουπ των 15 παιδιών των παμπαίδων ΄εχουν έρθει άλλα τόσα και έχει γίνει μια πολύ καλή μαγιά που τα επόμενα χρόνια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο."

Πηγή δηλώσεων:"anatolhsport.com".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.