Συνάντηση διαιτητών-κριτών, με μέλη της ΕΚΑΣΚ.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (19:00) στα γραφεία της Ένωσης η συνάντηση αντιπροσωπείας διαιτητών -κριτών , με μέλη της ΕΚΑΣΚ, με θέμα (τι άλλο;), το μέλλον το πρωταθλημάτων της  ΈΚΑΣΚ, εν όψει συνάντησης με τα σωματεία την Κυριακή στις 11:00...


-Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΚΑΣΚ οι κ: Μιχάλης Δασκαλάκης (πρόεδρος),Δημήτρης Περυσινάκης (αντιπρόεδρος), Μανόλης Σκεπασιανός (ταμίας).

-Τους διαιτητές εκπροσώπησαν : Μιχάλης Μαχαιριανάκης (πρόεδρος) Π.Μακρής (γραμματέας), Γ.Μαρνελάκης (ταμίας) και οι κ.κ. Μαλαμάς,Βαλούρδος,Γιαννακουδάκης,Χατζημάρκος.
-Τους κριτές εκπροσώπησε ο πρόεδρος τους κ.Ορέστης Σμυρνάκης.

   Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ ενημέρωσε τους παρόντες για τις περικοπές της ΕΟΚ, από την πρόσφατη συνάντηση που έδωσε το παρών, ενώ συζήτησαν για το μέλλον των πρωταθλημάτων, τα οποία τα έξοδα της διαιτησίας γραμματείας, αναλαμβάνουν από εδώ και πέρα τα σωματεία αποκλειστικά.
Υπήρχε  ταύτιση απόψεων από όλες τις πλευρές να γίνουν περικοπές  στο κόστος των πρωταθλημάτων, ενώ παράλληλα ανταλλάχθηκαν πολλές απόψεις-προτάσεις για την διεξαγωγή τους.
Η συζήτηση διήρκεσε δυόμισι ώρες και από εδώ και πέρα οι αποφάσεις ανήκουν στα σωματεία που θα αποφασίσουν για το μέλλον των  πρωταθλημάτων την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 11:00 στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.