Α1 | Πιάνει Ρέθυμνο ο Νάγκις.



Ενώ την Πέμπτη όλα έδειχναν πως δεν θα προχωρούσε η υπόθεση του Τόμας Νάγκις, χθες άλλαξαν τα δεδομένα. Οι διοικούντες του Ρέθυμνο Aegean επανήλθαν με νέα βελτιωμένη προσφορά για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον 31χρονο Λιθουανό σέντερ...

Ο ύψους 2.08μ. σέντερ είναι ο εκλεκτός του Στέργιου Κουφού, καθώς ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά μέσα στη ρακέτα, ενώ διαθέτει και εμπειρία από την ελληνική Α1 (Λάρισα και Ολυμπιάδα Πατρών).
Ο παίκτης αναμένεται εντός των προσεχών ωρών να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τα Χανιά (κι από εκεί οδικώς στο Ρέθυμνο) σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόμας Νάγκις προκειμένου να φτάσει στην Κρήτη. Τη Δευτέρα αναμένεται να επέλθει οριστική συμφωνία συμφωνία με τους νεοφώτιστους για μονοετές συμβόλαιο.

Ο απόφοιτος του Κλέμσον έχει μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία, ενώ τη σεζόν 2006-2007 φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε.Λ. για 4 μήνες, και τον Οκτώβριο του 2007 συμφώνησε με την Ολυμπιάδα Πατρών με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια μετρώντας κατά μέσο όρο 9,2 πόντους και 5,6 ριμπάουντ. 
Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Τουρκία με τα χρώματα της Μπόρνοβα μέχρι να μετακομίσει τον Ιανουάριο του 2011 στο Κουβέιτ.

-O Νάγκις επιλέχθηκε από την στιγμή που υπήρξε απόσυρση ενδιαφέροντος για τον Γιώργο Μπόγρη από την ομάδα της Κρήτης. 

- Όσο για τον Ταρίκ Τζόνσον δείχνει να κερδίζει τελικά την παραμονή του στην ομάδα του ΑΓΟΡ παρά την φημολογία ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου χωρίς όμως αυτή να αποκλείεται.
   Η συνέχιση της παρουσίας του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ που είναι κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου ήρθε από την εξέλιξη της χθεσινής ημέρας όπου ήταν η τελευταία σύμφωνα με τον όρο του συμβολαίου του την λύση του.
Κι όσο για την φημολογία περί απομάκρυνσης του Τζόνσον αυτή έκανε λόγο πως ο τεχνικός της ομάδας, Στέργιος Κουφός, φέρεται να εξέταζε ήδη την αγορά για την εύρεση ενός κοινοτικού σκόρερ που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο ως σούτινγκ γκαρντ όσο και ως σμολ φόργουορντ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.