ΕΚΑΣΚ | Τα σωματεία αποφάσισαν. Τζάμπολ 12 η 19 Νοεμβρίου με διαιτητές -κριτές.

Τα σωματεία πήραν το λόγο και αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ , μετά την συνάντηση που είχαν το πρωί της Κυριακής με το προεδρείο των Συνδέσμων διαιτητών-κριτών,  σε μια συνάντηση με αρκετές διαφωνίες μεταξύ μελών του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ με το προεδρείο του ΣΥΔΚΑΚ....

   Στην συνάντηση της Κυριακής λοιπόν στα γραφεία της ΕΚΑΣΚ, παραβρέθηκαν αρκετά μέλη της Ένωσης, 13 σωματεία και τα προεδρεία των Συνδέσμων διαιτητών-κριτών.
  Βρέθηκε η χρυσή τομή στις διαφορές που υπήρχαν ( με ψηφοφορία), όσον αφορά τις τιμές των διαιτητών-κριτών και στο αριθμό αυτών ανά αγώνα.
 Οι τελικές τιμές λοιπόν είναι:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Κόστος διαιτητή
Κόστος κριτή
Διαιτητές-Κριτές ανα  αγώνα
Ανδρών
14€
8€
2 Δ- 3 Κ
Γυναικών
12€
7€
2 Δ-  3 Κ
Εφήβων-Παίδων
Νεανίδων-Κορασίδων
10€
7€
2 Δ- 2 Κ
Παμπαίδων-Μίνι
10€
7€
2 Δ- 1 Κ

 **Οι μετακινήσεις (Βενζίνη) θα είναι  σε  0.16€/km για ένα άτομο σε αυτοκίνητο και 0.20€/km από δυο άτομα και πάνω.
 **Καταργήθηκαν οι ημεραργίες εντός νομού .
**Η πληρωμή των διαιτητών-κριτών,  θα γίνεται μηνιαίως μέσω τραπέζης.
 Συμφωνήθηκε απ όλους ότι οι τιμές αυτές έχουν προσωρινή διάρκεια.Ο τελικές θα είναι αυτές, που θα έρθουν από την Ομοσπονδία. Τότε όλοι οι εμπλεκόμενοι θα συμμορφωθούν στις τιμές της ΕΟΚ.
 Αυτό αφορά και τις μετακινήσεις. Πληροφορίες που έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης τονίζει, ότι το χαρτί της ΕΟΚ με την  Ενοποίηση των τιμών ανά την Ελλάδα, θα έρθει στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.
Πληροφορίες δικές μας αναφέρουν ότι οι ενοποιημένες τιμές θα είναι ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ από τις συμφωνηθέντες.

Να αναφέρουμε επίσης τους  διαξιφισμούς που υπήρχαν ανάμεσα σε μέλη της ΕΚΑΣΚ με τον πρόεδρο των διαιτητών (όσον αφορά το παλιό χρέος που άφησε η προηγούμενη διοίκηση της ΕΚΑΣΚ στους διαιτητές) με τον γ.γ της ένωσης κο Β.Πλεξουσάκη, να αναφέρει στον κο Μαχαιριανάκη, αν θέλει να αναλάβει την προεδρία της ΕΚΑΣΚ !!!!
 Τέλος αποφασίστηκε η ημερομηνία έναρξης όλων των πρωταθλημάτων, που αρχικά ορίστηκε στις 19 Νοεμβρίου, αλλά τελική θα είναι η 12η Νοεμβρίου.
Στις 12 Νοεμβρίου λοιπόν  το τζάμπολ της ΕΚΑΣΚ.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.