ΕΚΑΣK | Έκτακτη συνάντηση σωματείων με ΣΥΔΚΑΚ, ΣΥΚΚΑΚ, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Με επιστολή που απέστειλε σε όλα τα σωματεία αλλά και και στον τύπο, η ΕΚΑΣΚ, καλεί όλα  τα σωματεία (ως υπεύθυνα για το οικονομικές απολαβές διαιτητών-κριτών) και τους συνδέσμους διαιτητών-Κριτών, σε  συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, την Κυριακή 30/10/11 και ώρα 11.00 π.μ.....
Στόχος είναι να "γεφυρωθούν" οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις τιμές που έχουν αποφασίσει τα σωματεία, με τις τιμές που προτείνουν  οι σύνδεσμοι.


Η ανακοίνωση της Ένωσης προς τα Σωματεία,  Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών.:


Προς : Τα σωματεία, τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών.
Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., σε μια τελευταία προσπάθεια να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της περιόδου 2011-12 με συμμετοχή επίσημων Διαιτητών-Κριτών και μετά την έγγραφη απάντηση του ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στις προτάσεις μας, καλεί τους υπεύθυνους (εξουσιοδοτημένους για τη λήψη οριστικών και αμετάκλητων αποφάσεων) εκπροσώπους των σωματείων καθώς και τους υπεύθυνους των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών, σε μία ακόμη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης, την Κυριακή 30/10/11 και ώρα 11.00 π.μ.


Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων , αφού διαβάσουν την αλληλογραφία ΕΚΑΣΚ/ΣΥΔΚΑΚ,την οποία επισυνάπτουμε, να προσέλθουν έτοιμοι για τη λήψη αποφάσεων.


Επισημαίνεται δε, ότι εφόσον το οικονομικό βάρος πέφτει πλέον στα σωματεία, αυτά πρέπει να αποφασίσουν την Κυριακή (με την αρχή της πλειοψηφίας), αν είναι διατεθειμένα (και εφόσον είναι στις δυνατότητές τους) να δεχτούν όσα αναφέρει ο ΣΥΔΚΑΚ στην απάντησή του, και περιμένοντας πάντα και την απάντηση του ΣΥΚΚΑΚ (η οποία πρέπει να έλθει άμεσα στα γραφεία της Ένωσης.).


Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., μετά τις εισηγήσεις των μελών του και την τοποθέτηση των εκπροσώπων Διαιτητών και Κριτών, θα ζητήσει από τους εκπροσώπους των σωματείων να δώσουν πλειοψηφικά την λύση.


-Ο ΣΥΔΚΑΚ και ο ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ, απέστειλαν εγγράφως τις τιμές που προτείνουν αυτοί, στην Ένωση, διαφοροποιημένες σε σχέση με την πρόταση των Σωματείων.
Οι διαιτητές δέχονται τις τιμές στων Ανδρών-Γυναικών, και Μετακινήσεις, αλλά διαφοροποιούνται στα πρωταθλήματα, Εφήβων-Παίδων-Νεανίδων-Κορασίδων στις αμοιβές, ενώ ζητούν και την ημεραργία των Μοιρών (εντός νομού).
   Ζητούν όμως σε όλα τα πρωταθλήματα, 2 διατητές, ενώ ζητούν παράβολο συμμετοχής και όχι επί τόπου πληρωμή, αλλά κατάθεση σε λογαριασμό.
 *** Εμείς από την πλευρά μας να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι σύμφωνα με τις προκηρύξεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ (που διέπουν και τους κανόνες αγώνων), στα "μικρά πρωταθλήματα", "σφυρίζουν", ΕΝΑΣ διαιτητής και ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ στην ΕΛΛΑΔΑ οι πληρωμές γίνονται ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ !!!
 (Αυτό έγινε μετά από έρευνα ανά την Ελλάδα από εμάς.
*****Εντύπωση προκαλεί η μη αναφορά του Συνδέσμου για τα "μίνι πρωταθλήματα" (Παμπαίδες,παγκορασίδες,Μίνι), που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε σωματείου.
  Από την μεριά τους ο ΣΥΚΚΑΚ διαφοροποιείται λιγότερο.
Ζητά 3 κριτές στο Γυναικών-Εφήβων με ίδιες τιμές, ενώ ζητά 7 Ε στα παίδων, μίνι.
Στον τρόπο πληρωμής, παραπέμπει στην επιστολή του ΣΥΔΚΑΚ.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.