Ηράκλειο | Ρεβάνς με ΟΦΗ, αγιασμός την Παρασκευή.



Την Πέμπτη στις 19:00 Λίντο), θα πραγματοποιηθεί η "άτυπη ρεβάνς" μεταξύ Ηράκλειο και ΟΦΗ, ενώ ο αγιασμός της ομάδας θα γίνει την επόμενη μέρα στο ίδιο γήπεδο, ίδια ώρα...

Η ρεβάνς του Σαββατιάτικου φιλικού, προγραμματίστηκε ανάμεσα στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ στο Λίντο την Πέμπτη (9/09, 19:00)

Πιθανή είναι η συμμετοχή του Βασίλη Αγαπητού, καθώς πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας από τη θλάση που είχε υποστεί.  Από αυτό άλλωστε θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή του, στον αγώνα  της Κυριακής για το Κύπελλο με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδα.
Αντίθετα από το ματς θα απουσιάσει ο Γιώργος  Δαγαλάκης, ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Τέλος,  Παρασκευή (9/09,  19.00) στο Λίντο θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα χρονιά.

«To Ηράκλειο ενημερώνει τους φίλους της ομάδας και τους φιλάθλους της πόλης, αφού για άλλη μια φορά τους ευχαριστήσει για την πολύχρονη  παρουσία τους και στήριξη προς την ομάδα και ιδιαίτερα για την περσινή χρονιά, ότι συνεχίζεται η διάθεση των αμπονέ για την νέα χρονιά με τιμές 20, 50, 100  ευρώ από τα γραφεία του ομίλου  Δουκός Μποφώρ-1 καθημερινά και ώρες 17.00-21.00 τηλ 2810-224745».

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.