Β.Ράλλης: «Θα είμαστε μέσα στην εξάδα»

Η ήττα του Ηράκλειο από τον Απόλλωνα  Πατρών δεν επηρέασε καθόλου τον Βασίλη Ράλλη, καθώς έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, αν και υπήρχαν στιγμές που φάνηκαν επιπόλαιοι...

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Παρουσιαστήκαμε κάπως κουρασμένοι, πράγμα απολύτως φυσιολογικό. Συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον το πρωτάθλημα.  Καταφέραμε να γυρίσουμε μια διαφορά 19 πόντων αλλά εκεί φανήκαμε επιπόλαιοι στο να περάσουμε μπροστά. Είναι κάτι που θα το δουλέψουμε αυτό στη συνέχεια.  Δεν ήταν στόχος μας το Kύπελλο απλά θέλαμε να κάνουμε όσα πιο πολλά επίσημα παιχνίδια μπορούσαμε. Έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη μπροστά μας και ίσως κάνουμε ένα ακόμα και ξεκινάμε το πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των κρητικών , ενώ όσον αφορά το τι πρέπει να περιμένουν από το Ηράκλειο τη φετινή σεζόν ανέφερε:
«Nα περιμένετε να δείτε ωραίο μπάσκετ. Δεν μπορούμε να πούμε ποιος θα είναι ο στόχος μας καθώς δεν έχουμε δει ακόμα και τις άλλες ομάδες. Αυτό που πιστεύω είναι πως θα βρισκόμαστε μέσα στις 5-6 ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».
Πηγή: "infobasket.gr".
Το "Ηράκλειο" για τον θάνατο του Φαίδωνα Ματθαίου

Μόλις μαθεύτηκε ο θάνατος του πατριάρχη του ελληνικού μπάσκετ Φαίδωνα Ματθαίου, η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ σε έκτακτη συνεδρίαση της, εκφράζει την βαθιά θλίψη της για τη απώλεια της μεγάλης αυτής προσωπικότητας που πραγματικά καθιστά φτωχότερη την οικογένεια του αγαπημένου μας αθλήματος και εκφράζει προς την οικογένεια του θερμά συλλυπητήρια.
Δείτε video του αγώνα με τις φωτογραφίες από "iraklionbasket.blogospot". 



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.