Γ Εθνική | Προετοιμασία των ομάδων Εργοτέλη-Ηροδότου.

Ικανοποίηση από την διάθεση που δείχνουν οι αθλητές τους ,είναι οι προπονητές των εκπρόσωπων της Κρήτης στην Γ Εθνική κατηγορία, Γιώργος Μακράκης και Γιάννης Κόκκινος....

Χωρίς προβλήματα ο Εργοτέλης
Χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα η προετοιμασία.
Από την Δευτέρα έχει δοθεί έμφαση από τον τεχνικό της ομάδας κ.Μακράκη στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Την προηγούμενη βδομάδα έγινε το τσεκάρισμα στους αθλητές με ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά.
Η πρωινή προπόνηση γίνεται στις 07.30. σε Λίντο και Παγκρήτιο, και για ένα δίωρο οι παίκτες επιδίδονται σε  τρέξιμο αλλά και βάρη ενώ παίζουν και μπάσκετ. Το απόγευμα για δύο ώρες το μενού περιλαμβάνει μόνο μπάσκετ.
Υπάρχει ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ από την παρουσία και των 15 παικτών στην προπόνηση της ομάδας οι οποίοι είναι σε καλή κατάσταση.
Φιλικά ματς αναμένεται να γίνουν τον άλλο μήνα άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα φέτος ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου και οτι η προετοιμασία του Εργοτέλη και φέτος ξεκίνησε νωρίς και για 8 περίπου εβδομάδες το σύνολο θα μονταριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ανεβάζει στροφές ο Ηρόδοτος
Κάθε αρχή και… επίπονη και πόσο μάλλον  όταν έχεις βάλει σκοπό να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αυτό  επιθυμούν και στον Ηρόδοτο για αυτό εδώ και δυο εβδομάδες έχουν μπει σε έντονο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.
Από  την Δευτέρα οι «μπλε» όρισαν τόπο καθημερινής  συνάντησης το  γήπεδο ποδοσφαίρου της Αλικαρνασσού ώστε να μπορούν να τρέχουν σε μεγαλύτερο χώρο από αυτό του κλειστού.  Οι  παίκτες της ομάδας έχουν χωριστεί σε δυο γκρουπ (ένα το πρωί στις 07.00 και το άλλο το απόγευμα στις 18.00) από τον προπονητή κ.Κόκκκινο ενώ μετά το απογευματινό ζέσταμα, στις 19.30, ακολουθεί προπονητικό διπλό στο Κλειστό της Μελίνας Μερκούρη.
Όσον αφορά τις εξελίξεις στον Hρακλειώτικο σύλλογο, με ευχαρίστηση είδαν οι ιθύνοντες των νεοφώτιστων τον Κολοβό να επιστρέφει στις  προπονήσεις μετά από ατύχημα που είχε με την μηχανή του στην Ιεράπετρα, ενώ αντίθετα συναισθήματα προξένησαν οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Νίκος Κάλφας, ο οποίος δεν συμμετείχε την προετοιμασία για λόγους προληπτικούς.
Αποσπασματικοί...  απόντες από τα ραντεβού των κρητικών είναι και οι νεαροί Νιχλος και Μαϊστρελλης για λόγους επαγγελματικούς . Τέλος, όσον αφορά τα φιλικά για τον Ηρόδοτο ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι ενώ δεν αποκλείεται  να συμμετάσχει σε κάποιο τοπικό τουρνουά.

Πηγή: "Eιρήνη Αγα-infobasket.gr"






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.