Την νίκη ο Ηρόδοτος, τις εντυπώσεις ο Χάνδακας (59-56).



Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά ο Χάνδακας.Η ομάδα του Ηρακλείου στο δεύτερο φιλικό με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό, ηττήθηκε με 56-59...

Το συγκρότημα του Δ.Κασαπίδη, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά και αποδείχτηκε ανταγωνιστικός, απέναντι στο συγκρότημα του Γ.Κόκκινου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με +9 πόντους(24-15).
Στην συνέχεια ο Χάνδακας, βρήκε τα πατήματά του και με ένα σερί 15-10, έκλεισε το δεκάλεπτο στους -4 (30-34).
Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και νικητής βγήκε ο Ηρόδοτος, υποφέροντας πολύ από την ομάδα που θα αγωνιστεί (όταν κι αν αρχίσει) στο Ανδρών της ΕΚΑΣΚ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ 59-56  Ημίχρονο 34-30
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 24-15,34-30,48-42,59-56.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ):ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΔΗΜ. 7(1), ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ ΝΙΚ.3, ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ ΒΑΣ. 17(3), ΚΑΛΦΑΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 3(1),ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 14,ΚΟΛΟΒΟΣ 2, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 9, ΜΗΛΑΘΙΑΝΑΚΗΣ 4, ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ.

Γ.Σ. ΧΑΝΔΑΚΑΣ (Δ.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ):ΤΣΕΠΑΠΑΔΑΚΗΣ 11(2), ΣΚΟΥΛΑΤΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ, ΒΑΛΑΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ 8, ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ 4, ΤΖΙΜΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ 2,ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ 8, ΒΕΡΓΕΤΑΚΗΣ 13, ΜΗΤΣΗΣ 4, ΜΟΥΔΑΤΣΟΣ 6.

Απο την ομάδα του Χάνδακα , δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες: ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ.
Β.Μαϊστρέλης : «Συνεχίζουμε την περσινή επιτυχημένη συνταγή»
Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις του στο basketball.gr ο πρώτος σκόρερ των Ανδρών της ΕΚΑΣΚ πέρυσι  (με 244 π. 24,4 π. ανα αγώνα) Β.Μαιστρέλλης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν…
«Να παίξουμε καλό μπάσκετ και να παραμείνουμε στην κατηγορία.»
Για τους νέους συμπαίκτες…
«Η ομάδα έχει φτιαχτεί με παιδιά που έχουν εμπειρία στην κατηγορία και με νέα που είναι γεμάτα φιλοδοξίες. Είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά. »
Για τον προπονητή Γ.Κόκκινο…
«Με τον προπονητή συνεχίζουμε την περσινή επιτυχημένη «συνταγή». Έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και είναι από τους καλύτερους.»
Πως είδες την ομάδα στα πρώτο επίσημο φιλικό και ποια είναι τα στοιχεία που θα την χαρακτηρίζουν την φετινή σεζόν…
«Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε δουλειά ακόμα. Το καλό είναι ότι δείξαμε διάθεση στο πρώτο φιλικό. Θα είμαστε μια μαχητική ομάδα που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα πιέζει για 40 λεπτά.»
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.