ΟΦΗ | Φανέλα με τρέλα...(για Α1 ;).

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση, σε χώρο του Ξενοδοχείου "Capsis Astoria", ο ΟΦΗ παρουσίασε σήμερα την επίσημη φανέλα της ομάδας και τους χορηγούς...
Αντιγράφουμε από το επίσημο σαιτ του μπάσκετ του ΟΦΗ:
Η φανέλα του ΟΦΗ καθώς και οι χορηγοί της ομάδας παρουσιάστηκαν σήμερα σε εκδήλωση που έγινε στο χώρο του ξενοδοχείου "Capsis Astoria", ελπίζοντας ότι θα φέρει επιτυχίες για την ομάδα.  
Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι έφοροι του τμήματος μπάσκετ Μάνος Ξημέρης, Μανόλης Σφακιανάκης , ο γ.γ του Ερασιτέχνη κ.κ Π.Σπυριδάκης, ο αντιπρόεδρος και έφορος του στίβου κ.κ.Π.Αντωνακάκης,το μέλος κ.κ. Σ Κουνενός ενώ την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν οι κ.κ Κουτάντος και Τουγλής.
Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνά όλη η χώρα, το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ  θα έχει και φέτος στο πλευρό της αρκετούς χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας, ώστε να είναι  έτοιμη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, να εκπληρώσει τους στόχους της.
«Χρυσός» χορηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι τα ξενοδοχεία «Capsis Astoria» ενώ επίσης μεγάλοι χορηγοί που βρίσκονται και στην φανέλα της ομάδας είναι οι εταιρίες «Veluda», «Karatzis», και «Grand».
Ακολούθησαν δηλώσεις, από τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ο καθένας απ την μεριά του:

Μ. Ξημέρης (έφορος του τμήματος μπάσκετ):«Πρώτα απ΄όλα θέλω να πω ένα χρόνια πολλά στον κ. Παναγιώτη Σπυριδάκη που συμπληρώνει 45 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην οικογένεια του ΟΦΗ. Εύχομαι να έχει την υγεία του και να φτάσει και στα 100. Ευχαριστώ τους χορηγούς, το ξενοδοχείο «Capsis Astoria», που είναι ο χρυσός χορηγός της ομάδας για τη νέα χρονιά. Επίσης ευχαριστούμε την οικογένεια Καράτζη για την βοήθεια της στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου , καθώς και τους αδερφούς Μπαλτζάκη και τον Β. Βελούδα για την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μας».
Παναγιώτης Αντωνανάκης (αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ):«Είναι μια ιστορική εκδήλωση που συνδυάζεται με το ξεκίνημα της ομάδας για κάτι παραπάνω στο χώρο του μπάσκετ.Πιστεύω ότι μαζί με τον κόσμο θα τα καταφέρουμε και θα πάμε κόντρα στο ρεύμα . Η ομάδα έχει δυναμική και πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια σημαδιακή χρονιά. Ευχαριστούμε και τους κ.κ Κουτάντο και Τουγλή που βρίσκονται εδώ και δείχνουν ότι είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα στο μπάσκετ».
Παναγιώτης Σπυριδάκης(γ.γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ):«Ευχαριστώ όλους εσάς για τα καλά σας λόγια.Θα είναι μια δύσκολη χρονιά σε ένα ανταγωνιστικό  πρωτάθλημα. Εύχομαι οι  παίκτες να παίξουν πρώτα για τον εαυτό τους και μετά για να τιμήσουν το σήμα και την φανέλα που φοράνε».
Α.Κουτάντος (εκπρόσωπος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ):
«Εύχομαι πάντα υγεία στον ζωντανό θρύλο του ΟΦΗ Π. Σπυριδάκη.Τα καλύτερα για την ομάδα μπάσκετ και γιατί όχι την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα βρίσκεται κοντά στην προσπάθεια τους . Όλοι στον ΟΦΗ είμαστε μια οικογένεια και ευχόμαστε και η ομάδα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου να εκπληρώσουν τους στόχους τους για φέτος».
Εκ μέρους της εταιρίας «Capsis Astoria» μίλησε η κ. Σαριδάκη που ανέφερε:«Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και χαιρόμαστε και εμείς από την πλευρά μας που συμβάλουμε με τον τρόπο μας να πάει καλά η ομάδα φέτος και να έχει επιτυχίες».

Β. Βελούδας (εταιρία «Veluda»):
«Καλή αγωνιστική χρονιά στον μπασκετικό ΟΦΗ και να πετύχει το καλύτερο για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».
«Σημαντικό κομμάτι οι χορηγοί στις μέρες μας»Από την μεριά τους, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας που έδωσαν το παρών  στην εκδήλωση  δήλωσαν:
Βαγγέλης Βλάχος: «Αυτή την εποχή και με την κρίση που περνάμε είναι δύσκολο να βρεθούν άνθρωποι που τους θέλουμε δίπλα μας για να μας βοηθήσουν. Οι χορηγίες σε τέτοιες περιόδους είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα».
Αγωνιστικά, για τους στόχους της ομάδας στη νέα χρονιά και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον  Πανελευσινιακό στο ΒΑΚ τόνισε: «Πάνω απ΄όλα να ευχηθώ να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα έχω ξαναπεί ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που πέφτουν πέντε ομάδες. Πρώτος στόχος μας θα πρέπει να είναι να εξασφαλίσουμε μια γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Όσο για το ματς με τον Πανελευσινιακό θα παίξουμε με μια καλή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και όπως σε κάθε πρεμιέρα υπάρχει άγχος αλλά αυτό πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα με την βοήθεια και του κόσμου. Ο κόσμος πρέπει να δώσει βροντερό παρόν για να νιώσει και ο αντίπαλος την πίεση της έδρας».

Αλ. Μπάρδας: «Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για την βοήθεια τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πιστεύω ότι μέσα στο γήπεδο θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή ώστε να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».
Σ. Παναγάκης: «Είναι πολύ σημαντικό με την κρίση που περνάμε να υπάρχουν άνθρωποι που βοηθάνε την ομάδα και γενικότερα τον αθλητισμό . Από την πλευρά μας θα μιλήσουμε στο γήπεδο και θα  προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία»
Πρ. Τσερκιτζόγλου: “Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Να έχουμε υγεία και μια καλή χρονιά και να τους κάνουμε περήφανους”

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορίας άξιον.Οι αδερφοί Μπαλτζάκη δεν είναι στην Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη?Τι χορηγία εχουν κάνει εκεί?Μπορεί κάποιος,αν ξέρει,να μου απαντήσει?