Ηράκλειο | Απέκτησε Α.Ξενάκη !!!!

Άλλαξε ομάδα αλλά όχι πόλη και κατηγορία.O λόγος για τον Ανδρέα Ξενάκη, που έβγαλε τα "ασπρόμαυρα" και φόρεσε τα "μπλε" του Ηράκλειο.


Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική μεταγραφή που ενισχύει την ομάδα πάρα πολύ, καθώς ο Ξενάκης ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του ΟΦΗ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Ο τεχνικός του Ηρακλείου μίλησε στο Sporfm.gr για τη μεταγραφή του Ξενάκη τονίζοντας: «Ήταν ένας παίκτης που τον θέλαμε. Ταιριάζει στη χημεία της ομάδας και ήταν ένας παίκτης που έλειπε από το ρόστερ. Επίσης είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι γνωρίζει τα κατατόπια». Ο Βασίλης Ράλλης θεωρεί ότι «οι δύο μεταγραφές που έγιναν είναι παιδιά που έχουν αποδείξει ότι έχουν τη στόφα του νικητή. Μετρούν δύο ανόδους τα τελευταία δύο χρόνια με τις ομάδες τους και αυτό λέει πολλά. Ψάξαμε να βρούμε παίκτες που έλειπαν από το ρόστερ και παράλληλα να ταιριάζουν με τη χημεία της ομάδας. Δηλαδή έναν περιφερειακό που να μπορεί να παίζει σε πολλές θέσεις και έναν γρήγορο ψηλό και καλό στο πικ εν ρολ». Επισημαίνει τέλος ότι «ήταν δική μου επιλογή να γίνουν μόνο δύο μεταγραφές. Θέλουμε άλλωστε να προωθήσουμε και τους μικρούς γιατί σε τέσσερα χρόνια θα πρέπει οι ομάδες να έχουν τέσσερις παίκτες κάτω των 20 ετών στη 12άδα»

Το Ρόστερ 

Μετά τη μεταγραφή και του Ξενάκη το ρόστερ του Ηρακλείου διαμορφώνεται ως εξής:

Περιφερειακοί: Χαρίσης, Πετράκης, Στεφανάκης, Δαγαλάκης,  Αγαπητός, Ξενάκης και Μάριος Αρναουτάκης.

Ψηλοί: Παπαδόπουλος, Γιώργος Αρνατουτάκης. Κωτούλας και Καραλής.

Επίσης θα προωθηθούν οι μικροί Λιανδράκης, Κουμάκης, Στρατάκης και Φραγκιαδάκης Δ. 

Επίσης ξεκινά σήμερα σήμερα με ιατρικές εξετάσεις η προετοιμασία που η επίσημη πρεμιέρα θα είναι την άλλη Δευτέρα.Η ανακοίνωση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι
   Την δευτέρα 8 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του ομίλου και ώρα 20.30 , έχει οριστεί η πρώτη συνάντηση για την νέα χρονιά, των αθλητών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ομίλου,- που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής  κατηγορίας-, με  τους  προπονητές και  τους παράγοντες της ομάδας
  Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί από το προπονητικό team της ομάδας , στο πρώτο στάδιο από 9-13/8, (στάδιο προσαρμογής  ) οι αθλητές θα ολοκληρώσουν τις ιατρικές εξετάσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει και θα μετέχουν σε πρόγραμμα  ατομικών προπονήσεων μπάσκετ
 Η βασική προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη 16/8 και θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με στίβο –βάρη και μπάσκετ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.