ΕΚΑΣΚ | Ξεκίνησε "τα βάσανα" ο ΓΑΣ Μεσσαράς.


Με τον Στέλιο  Καρκανάκη  στο τιμόνι και με διάθεση για καλύτερη παρουσία και πορεία στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ ξεκίνησε την Δευτέρα  22 Αυγούστου η προετοιμασία της ομάδας...

Την πρώτη εβδομάδα το βάρος έπεσε στην φυσική  κατάσταση , στο στάδιο Μοιρών ενώ στη συνέχεια ,θα συνεχιστεί (από τη Πέμπτη 1/9) στο «κλειστό».
Σε δηλώσεις του ο έμπειρος προπονητής τόνισε; «Υπάρχει μεγάλη διάθεση και όρεξη από διοίκηση και παίκτες . Φιλοδοξία όλων μας είναι να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα κάνει μια καλύτερη παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Σ’ αυτό ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν και οι νέες προσθήκες –μεταγραφές που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Και αναφέρομαι στους Κατσαμπρακάκη (πλεϊ μέκερ, πρώην παίκτης της Κερατέας) , Κονταξάκη (από τους έφηβους του Αιγάλεω), Κτιστάκη (από Πειραϊκό σε θέση 3), Ορφανουδάκη (από Ιπποκράτη Κω , επίσης θέση 3) και Χαραλαμπάκη που επέστρεψε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Κύπρο».  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.