Ο Μ.Παπαδάκης στο στόχαστρο του Άρη !!!

Μας το είχε πει πέρυσι σε ένα παιχνίδι του ΟΦΗ και δεν το πιστεύαμε !!! Ο λογος για τον πρωήν αθλητή των "ασπρόμαυρων" που βγάζει το ψωμί του στην Πελοπόνησο (Αρκαδικό ΣΕΦΑ) Μ.Παπαδάκη.

Σε ένα παιχνίδι  του ΟΦΗ ρωτήσαμε τον πατέρα του παίκτη : "που θα είναι του χρόνου ο Μύρων;" .Ο πατέρας του μας είπε : Ίσως να ταξιδεύσει βόρεια και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη".
 Ο ελπιδοφόρος γκαρντ από το Ηράκλειο εχει μπεί στο στόχαστρο του νέου προπονητή του Άρη Βαγγέλη Αλεξανδρή. Την περασμένη σεζόν ξεχώρισε από τον Αρκαδικό έχοντας 11.4 πόντους μέσο όρο με  ποσοστά ευστοχίας 69% στις βολές, 56% στα δίποντα και 25% στα σουτ τριών πόντων ενώ μοίραζε και  3.5 ασίστ ανά αγώνα.
 Γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1988, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται στη θέση του πλευμέηκερ. Προηγούμενες ομάδες του ο ΟΦΗ, το Ηράκλειο και ο Ίκαρος Καλλιθέας. Έχει 12 συμμετοχές στην Εθνική Παίδων σημειώνοντας 19 πόντους.
Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές και δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί στο ρόστερ του ιστορικού Άρη. Αν ο Παπαδάκης(που έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο δεξί του χέρι με κινέζικα γράμματα), αποκτηθεί από τον Άρη θα είναι ο δεύτερος Κρητικός αφού ο Ιεραπετρίτης έφηβος Αλέξης Βασιλειάδης είναι ο πρώτος.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.