Ηράκλειο | Πρώτη συνάντηση, εν οψει Β΄Εθνικής.

Από την ομάδα μπάσκετ του Ηράκλειο Ο.Α.Α., εξεδόθη η παρακάτω ανακοίνωση....

Την Δευτέρα το βράδυ 8 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, μέσα σε ένα ζεστό και ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνάντηση για την νέα χρονιά, των αθλητών της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ομίλου,  που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής  κατηγορίας, με  τους  προπονητές και  τους παράγοντες της ομάδας, (απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Χαρίσης-Αρναουτάκης Μάριος και Παπαδόπουλος).

Τους αθλητές καλωσόρισε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Παντελής Ρυακιωτάκης  και οι συνεργάτες του στη διοίκηση και στην επιτροπή καλαθοσφαίρισης Θανάσης Καλατζής, Βασιλική Κιούλπαλη, Γιάννης Μαυράκης, Γιάννης Χαρωνίτης,  Μπάμπης Μαρκάκης, Αλέξανδρος Φασουλάκης, Μανώλης Σπυριδάκης,   Μανώλης Αρναουτάκης, Δημήτρης Περισυνάκης.
καθώς και οι προπονητές Βασίλης Ράλλης και Γιώργος Μπιτζάνης και ο τιμ μάνατζερ/τεχνικός σύμβουλος Νίκος Τούλης.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση το παρών έδωσε και ο Μανώλης Χαλκιαδάκης μέλος της οικογένειας του  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Παντελής Ρυακιωτάκης (πρόεδρος): σας ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε την περυσινή σεζόν, μας κάνατε περήφανους
Γιάννης Χαρωνίτης, (έφορος)  ο στόχος μας και φέτος είναι να αλλάξουμε κατηγορία
Νίκος Τούλης ( τιμ μάνατζερ/τεχνικός σύμβουλος) η ομάδα βήμα –βήμα να πετύχει το στόχο της  και να βρεθεί  εκεί που της αξίζει
Βασίλης  Ράλλης (προπονητής) πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κατηγορία
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί από το προπονητικό team της ομάδας, στο πρώτο στάδιο μέχρι 13/8, (στάδιο προσαρμογής) οι αθλητές θα ολοκληρώσουν τις ιατρικές εξετάσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει και θα μετέχουν σε πρόγραμμα  ατομικών προπονήσεων μπάσκετ.
Η βασική προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη 16/8 και θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις με στίβο –βάρη και μπάσκετ.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, οι άνθρωποι της ομάδας ανακοίνωσαν και την δεύτερη μεταγραφή της φετινής χρονιάς  με την απόκτηση του  Ανδρέα Ξενάκη, από τον ΟΦΗ.
Το δυναμικό της ομάδας των ανδρών θα στελεχώνεται και από νέους αθλητές από τα τμήματα υποδομής του ομίλου όπως: Φραγκιαδάκη Δημήτρη 14 ετών, Κουμακη Μενέλαο 16 ετών, Στρατακη   Kωνσταντινο 15 ετών, Λιανδρακη  Λευτέρη 17 ετών  καθώς και από άλλους παίδες ή έφηβους που θα επιλεγούν από τον προπονητή και θα συμμετέχουν σε προπονητικά προγράμματα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ για μαθητικούς λόγους (φορτωμένο εξωσχολικό πρόγραμμα) δεν θα συμμετάσχει ο αθλητής της παιδικής ομάδας Παπαδούλης Μανώλης, που και αυτός είχε επιλεγεί  για να στελεχώσει την ανδρική ομάδα 


  





  
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.