Ρέθυμνο Aegean | Πρώτη με ανακοινώσεις για Δορκοφίκη-Άλεξιτς.



Πρεμιέρα στις επίσημες υποχρεώσεις (εν όψει Α1), είχαμε σήμερα στο Ρέθυμνο που ανακοίνωσε την απόκτηση των Δορκοφίκη-Άλεξιτς....

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε το Ρέθυμνο. Το παρών έδωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Δορκοφίκης, Παπανικολάου και Καλλινικίδης, αλλά και ο υπο δοκιμή Μόρνινγκσταρ. Από την πρώτη των Κρητικών δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι "παλιοσειρές", Κούμουλος και Λάτοβιτς. Απόντες ήταν οι Τσόχλας, Μίτσελ και Άλεξιτς, οι οποίοι θα βρίσκονται στο Ρέθυμνο τις προσεχείς ημέρες. Την προπόνηση παρακολούθησαν μέλη του Δ.Σ της ομάδας και αρκετοί φίλαθλοι.
Ανακοίνωσε και επίσημα Περικλή Δορκοφίκη και  Βούκασιν Άλεξιτς.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη συνεργασία με τους αθλητές Περικλή Δορκοφίκη (γεν. 1980, ύψος 2,03μ., θέση power forward) και Βούκασιν Άλεξιτς (γεν. 1985, ύψος 1,85μ., θέση guard) για την αγωνιστική περίοδο 2011-12».


Ρωμανίδης και επίσημα.

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean καλωσορίζει τον Μιχάλη Ρωμανίδη στην οικογένειά της». Με αυτήν τη λιτή ανακοίνωση, ο ΑΓΟΡ έκανε γνωστή την έναρξη της συνεργασίας του με τον παλαίμαχο άσσο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Ρωμανίδης στις 9 Αυγούστου αποτέλεσε παρελθόν από τον ΟΦΗ, όπου και διατελούσε χρέη τιμ μάνατζερ. Μάλιστα η ηρακλειώτικη ομάδα, με επίσημη ανακοίνωση, τον ευχαρίστησε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που της προσέφερε.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.