Ρέθυμνο Aegean | Γεμίζουν οι τσέπες, συνεχίζονται οι επαφές.

Με "ζεστό χρήμα" που έρχεται χορηγία από τον ΟΠΑΠ, είναι έτοιμοι να μπουν στο μεταγραφικό παζάρι οι άνθρωποι της Κρητικής ΚΑΕ.

Συγκεκριμένα μετά την οριστική συμφωνία ΕΣΑΚΕ και ΟΠΑΠ, προσφέρει το ποσό των 240.000 ευρώ για κάθε ΚΑΕ, (εκτός ΟΣΦΠ,ΠΑΟ), που λύνει τα χέρια των ανθρώπων της Ρεθυμνιώτιικης ομάδας.Το συγκεκριμένο ποσό, μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και να φτάσει τις 340.00 ευρώ, αρκεί να τηρηθούν δυο πράγματα από τις ίδιες τις ομάδες. Όχι βία στα γήπεδα και να διαθέτει η ομάδα στην 12άδα της κάποιους παίκτες κάτω των 21 ετών.
Διαφορά στο  οικονομικό με Παπαμακάριο.
Με την ευκαιρία που ο Μ.Παπαμακάριος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Χανιά, αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του συγκροτ΄ηματος του Σ.Κουφού.Η διαφορά ΄ομως  στο οικονομικό σκέλος είναι αρκετά μεγάλη και δεν δεν έχει προκύψει κάτι καινούριο εκτός από κάποιες τηλεφωνικές επαφές.Ο 31χρονος γκαρντ, αν και έχει πρόταση από την Χάποελ Ιερουσαλήμ, με καλά λεφτά,  δεν το σκέφτεται για την ώρα να αποχωρήσει, όμως ελλείψει άλλης σοβαρής πρότασης, μπορεί να επιλέξει την «ξενιτιά».
Στα υπόλοιπα, o Γιώργος Δέδας φαίνεται πως θα παραμείνει τελικά στον ΠΑΟΚ κι έτσι ο Στέργιος Κουφός είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών, που αγωνίζονται στην περιφέρεια. Ψηλά στη λίστα του προπονητή του ΑΓΟΡ συναντάμε το όνομα του Θοδωρή Ζάρα, ο οποίος πληροί αρκετές από τις προδιαγραφές του.Ο 24χρονος γκαρντ της Καβάλας είχε πέρυσι… ραντεβού με την ατυχία, χάνοντας ολόκληρη τη σεζόν λόγω τραυματισμού. Ωστόσο, ο Δημήτρης Πρίφτης εξακολουθεί να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να τον υπολογίζει στα πλάνα του. Το ενδιαφέρον του Ρεθύμνου είναι έντονο και δεν αποκλείεται να κινηθεί επίσημα, προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του, κάτι που πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο.

Αμερικάνοι: Εξετάζεται ο Μπρέιντι Μόρνινγκσταρ.
Στους Αμερικάνους, εξετάζουν πρωτίστως την περίπτωση του Αμερικανού πλέι μέικερ Μπρέιντι Μόρνινγκσταρ, απο τους 14 που έχει στην λίστα του ο Σ.κουφός.
Ο απόφοιτος του πανεπιστημίου του Κάνσας αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κρούση από Eλληνικό σύλλογο, τον οποίο δεν κατονόμασε, και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ξεκαθάρισε μόνο είναι πως δεν έχει «κλείσει» ακόμα, αλλά δεν είναι αρνητικός στην προοπτική να αγωνιστεί στην Ευρώπη.
Ο απόφοιτος του Κάνσας σε 38 παιχνίδια πέρυσι με τους Τζέιχοκς στο NCAA, είχε 7,1 π. και 3,3 ασ. ενώ σούταρε με περίπου 50%.

«Οχι» από τα αδέρφια Κυριακού
Αρνητικά απάντησαν οι Δημήτρης και Μιχάλης στην πρόταση του Ρέθυμνο Aegean να αναλάβουν πόστα δίπλα στον Στέργιο Κουφό. Ο Δημήτρης Κυριακού επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό/Αρχέλαο ως  προπονητής, μαζί με τον  αδερφό του Μιχάλη που θα αναλάβει χρέη γυμναστή.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.