ΡΕΘΥΜΝΟ | 24 Αυγούστου η Γεν. Συνέλευση των μετόχων της Κ.Α.Ε.


Ανανεώσεις. Πρώτα ο ....καπετάνιος(μέχρι το 2013) και μετά οι υπόλοιποι.Ανανέωση και με χορηγούς (Cyta Ελλάδος), ενώ ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας....

Στις 24 Αυγούστου και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΡΕΘΥΜΝΟ Κ.Α.Ε. με θέματα απολογισμός πεπραγμένων περασμένων χρήσεων, εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Η Γενική Συνέλευση θα ειναι ανοικτή για το κοινό και τους φίλους της ομάδας που θα θέλουν να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες και να συμμετέχουν ενεργά στη ανάπτυξη του συλλόγου.
Πρώτα ο  Στέργιος Κουφός και μετά ανανέωσε κι ο αρχηγός και ο  Λάτοβιτς

Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει την συμφωνία με τον Στέργιο Κουφό για επέκταση της συνεργασίας και την περίοδο 2012-13 εφ' όσον επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α1 κατηγορία.

Ακόμα η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας ,Γιώργο Κούμουλο , για ακόμα ένα χρόνο.

Επίσης η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή ,Damir Latovic, για ακόμα ένα χρόνο.

Ξεκίνησε από την Τετάρτη 03 Αυγούστου , η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΕ AEGEAN για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012. διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου , (Αγγ. Σικελιανού 9, ώρες 09:00 - 14:30, τηλ. 2831036279)

Ακόμη ένας χορηγός του ΑΓΟΡ αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο, που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.
Συγκεκριμένα, η «Cyta Ελλάδος» ανανέωσε τη χορηγία της για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean με πολύ χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος, η οποία θα είναι αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος εκμάθησης μπάσκετ «Cyta - Σουτ από την περιφέρεια» για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. Η διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τη Cyta Ελλάδος για τη σημαντική υποστήριξη στο πρωτοποριακό πρόγραμμα της ομάδας μας και ιδιαίτερα το τμήμα δημοσίων σχέσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας για την εξαιρετική συνεργασία».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.