Ηράκλειο | Ανανέωσε και ο "σούπερ" Μαριος....


Στα "απόνερα" του κύματος ανανεώσεων για το Ηράκλειο, προστέθηκε και αυτή του Μάριου Αρναουτάκη (23, 1.90) για έναν ακόμη χρόνο.

 Η ομάδα της "Δουκός Μποφώρ" πέτυχε έτσι την παραμονή ενός ακόμη παίκτη από την περυσινή ομάδα που εξασφάλισε μέσω των μπαράζ την άνοδό της στη Β' Εθνική.
Η ανακοίνωση του Ομίλου:  
"Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι Συνεδρίασε χτες 25/08 η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του ομίλου και ασχολήθηκε με τρέχοντα θέματα της ανδρικής ομάδας επήλθε  συμφωνία για  συνέχιση της συνεργασίας με τον αθλητή της Ανδρικής Ομάδας Mάριο Αρναουτάκη".

Μεγαλώνει η λίστα των μεταγραφικών στόχων.
Μετά από τις ανανεώσεις, το Ηράκλειο προσπαθεί να συμπληρώσει και τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ του.
Πρώτη προτεραιότητα είναι απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου ψηλού, που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Κώστα Πάλλη, αλλά κι ενός περιφερειακού που θα επωμιστεί σημαντικό βάρος στο σκοράρισμα.
Τα περί Λάτοβιτς, άνθρωποι της ομάδας λένε πως δεν υπαρχει τέτοια περίπτωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “Εφημερίδας Πατρίς” στο θέμα του ψηλού το “Ηράκλειο” βολιδοσκοπεί τους Κώστα Τσότσο (2,04 μ.) της Ολυμπιάδας Πατρών, τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο (2,06 μ.) του Ερμή Λαγκαδά και τον Άγγελο Σιαμανδούρα (2,08 μ.) του Αμαρουσίου.
Και με τους τρεις έχει έρθει σε επαφή αλλά οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει περισσότερο με τον τελευταίο. Στην περιφέρεια εξετάζονται ο Γιώργος Λεπενιώτης των Τρικάλων ο οποίος προτάθηκε χθες στην ομάδα αλλά και ο Σίμος Ιωακειμίδης της ΜΕΝΤ που ήταν 3ος σκόρερ στη Β’ Εθνική με 433 π. Περισσότερο ενδιαφέρον η ομάδα δείχνει στον Ιωακειμίδη με το 1,95 μ.
Επίσης σύμφωνα με το 12soccer.gr, το «Ηράκλειο» θέλει τον 25χρονο φόργουορντ Γιάννη Βογιατζή που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στον Διαγόρα και ακόμα βρίσκεται στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Ρόδου.
Για τον Α.Μάτος όπως είχαμε γράψει πρώτοι το ενδιαφέρον πάντα υπάρχει και εξελίξεις θα έχουμε μετά τον Αύγουστο....
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.