Ηράκλειο | "Κύμα" ανανεώσεων.Οκτώ παίκτες παρέμειναν.

Όλος ο βασικός κορμός της περυσινής ομάδας του Ηράκλειο, ανανέωσε την Τετάρτη το πρωί τη συνεργασία τους , όπως ανακοινώθηκε από το δελτίο τύπου.

 Ο ηγέτης της ομάδας Χρήστος Χαρίσης συνεχίζει, το ίδιο και 7 ακόμα παίκτες  που θα βοηθήσουν την ομάδα στην Β΄Εθνική. 

Αντίθετα αποχαιρέτησαν την "Δουκός Μποφώρ" οι οι Κώστας Πάλλης και Μάριος Αρναουτάκης 
Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ του «Ηράκλειο» για τις ανανεώσεις των παικτών αναφέρει τα εξής :

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Ομίλου μας, ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία για συνέχιση της συνεργασίας με τους αθλητές της Ανδρικής Ομάδας :

Χρήστο Χαρίση, Γιάννη Στεφανάκη, Αλέξη Πετράκη, Βασίλη Αγαπητό, Γιάννη Καραλή, Κώστα Κωτούλα, Γιώργο Δαγαλάκη, Γιώργο Αρναουτάκη.

Οι παραπάνω, μαζί με νέους αθλητές από τα τμήματα υποδομής του ομίλου μας, (παίδες –έφηβοι) και με τους αθλητές που θα αποκτηθούν από τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας ( ένας ή δυο περιφερειακοί και ένας σέντερ) θα αποτελούν το δυναμικό που θα στελεχώνει την νέα ομάδα του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ που θα αγωνίζεται στη Β Εθνική κατηγορία για το 2011-12.

Επίσης ο τeam manager της ομάδας κ Νικος Τούλης εκτός των άλλων θα επιμελείται και των θεμάτων τύπου και πληροφόρησης της Ανδρικής ομάδας».

Β.Ράλλης : "Άνοδο οι κρητικές ομάδες και οχι το Κρητικό μπάσκετ"
Ο 34χρονος τεχνικός του Ηρακλείου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την επόμενη σεζόν και το κρητικό μπάσκετ…
Για την παραμονή του ως πρώτος προπονητής στο πάγκο του Ηρακλείου:
«Ήταν λίγο απότομο γιατί δεν περιμέναμε στα μπαράζ να παραιτηθεί ο coach Δημητριάδης. Το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο έμεινα υπηρεσιακά ως πρώτος δεν με άγχωσε γιατί είχα ξαναδουλέψει σε αντρική ομάδα. Στα μπαράζ πήγαμε καλά κι έτσι υπήρξε μία συνεργασία με τη διοίκηση για το μέλλον. Αρχικά συμφωνήσαμε να δούμε τι γίνεται στη κατηγορία και τελικά καταλήξαμε στην παραμονή μου ως πρώτος.

Δεν φοβάμαι την πρόκληση. Έχουμε μία καλή ομάδα και γνωρίζω καλά τα αποδυτήρια της. Σίγουρα υπάρχουν υποχρεώσεις και μας περιμένει σκληρή δουλειά. Είμαι ευτυχής γιατί καταφέραμε να στελεχώσουν άψογα την ομάδα σε επίπεδο συνεργατών. Μαζί μου θα βρίσκεται ο Γιώργος Μπιτζάνης, τον οποίο θεωρώ έναν από τους καλύτερους ασίσταντ της κατηγορίας αλλά και ο Νίκος Τούλης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Φτιάξαμε μία καλή ομάδα μέσα στην ομάδα κι αυτό είναι σημαντικό».

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους στη Β’ εθνική:
«Στόχος δεν είναι η άνοδος αλλά όσο γίνεται πιο γρήγορα να σωθούμε κι από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Θέλουμε να ηρεμήσουμε ένα χρόνο οικονομικά γιατί στην Γ’ εθνική ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και βήμα βήμα θα δούμε που θα μας βγάλει. Θα γίνει μία προσπάθεια να εντάξουμε κάποια παιδιά και από τις ακαδημίες».

Για το κρητικό μπάσκετ παρουσιάζει άνοδο έχοντας πέντε ομάδες στις εθνικές κατηγορίες (Ρέθυμνο, ΟΦΗ, Ηράκλειο, Εργοτέλης, Ηρόδοτος):
«Παρατηρείται άνοδος στις κρητικές ομάδες κι όχι στο κρητικό μπάσκετ. Παίκτες από τις ακαδημίες στην αντρική ομάδα έχουν μόνο το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης. Δυστυχώς η παραγωγική διαδικασία δεν έχει αρχίσει να γίνεται συστηματικά, όμως σε όλες τις ομάδες στις ακαδημίες υπάρχει βάθος. Επειδή έχουμε αρκετά παιδιά στις ακαδημίες που μερικά από αυτά είναι ταλαντούχα πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε μία καλή φουρνιά που θα στελεχώσει ακόμα και τις εθνικές. Το μπαλάκι είναι στους προπονητές πως θα φτιάξουμε και θα διαχειριστούμε αυτά τα παιδιά γιατί υλικό υπάρχει».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω τους κ.κ. της οδου ΜΠΟΦΟΡ να μας πουν πως οι ΚΡΗΤΙΚΕΣ ομαδες πανε καλα, αλλα οχι το ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,δηλ. το ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ειναι σε αλλο κοσμο;;; η αλλη χωρα;;;;

Ανώνυμος είπε...

EIMAI ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΦΥΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο κ. ΡΑΛΛΗΣ Ή Ο κ. ΤΟΥΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ 80-90% ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΄Η ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ.....
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΙ ΛΕΙ??