Στην Εθνική Παμπαίδων ο Μ.Παπαδούλης του Ηράκλειο Ο.Α.Α.

Άλλη μια επιτυχία για την ομάδα του Ηράκλειο καθώς μετά την Νίκη Γιγουρτάκη στην Εθνική Παγκορασίδων, ήρθε και σειρά του Μ.Παπαδούλη στην Εθνική Παμπάιδων.

Αντίθετα στις "εθνικές" κλήσεις των Εφήβων, απουσιάζει η Κρητική εκπροσώπηση.
Αναλυτικά:

 -Στην τελική 12άδα που θα επανδρώσει την Εθνική ομάδα των Παμπαίδων για το Τετραεθνές Τουρνουά Φιλίας θα συμμετάσχει ο αθλητής του ΟΑΑ Ηράκλειο Μανόλης Παπαδούλης με τις συμμετοχές της Ελλάδας, της Ιταλίας ,της Ισπανίας και της Γαλλίας.

Εφήβων: Αναχωρεί αύριο για Πολωνία
Με προορισμό την Πολωνία και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το διάστημα 21-31/7/2011, αναχωρεί αύριο η Εθνική Εφήβων, μετά από την προετοιμασία που προηγήθηκε με τη συμμετοχή σε διεθνή τουρνουά και φιλικούς αγώνες.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βλασσόπουλος σήμερα προχώρησε στην επιλογή της τελικής 12αδας, οπότε οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία είναι οι εξής:
Μποχωρίδης, Λαρεντζάκης, Δημητρόπουλος, Δημακόπουλος, Τσελεντάκης, Δεληγιώργης, Μήτσιαλος, Αγραβάνης, Μελισσαράτος, Ζούμπος, Καμπερίδης, Μαραγκός. ...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.