Ο ΟΦΗ συγχαίρει και δημοσιεύει τους 10 τυχερούς.

Με συγχαρητήρια ανακοίνωση στο επίσημο σαιτ της ομάδας, ο ΟΦΗ συγχαίρει (τους παίδες) τον Εργοτέλη και το Ηράκλειο ενώ ανακοινώνει τους δέκα τυχερούς που θα παρακολουθήσουν την προσπάθεια της ομάδας των "ασπρόμαυρων" στην Α2.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Συγχαρητήρια από το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ συγχαίρουν  :
-Την παιδική ομάδα του Εργοτέλη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ Παίδων,επιτυχία που για πρώτη φορά καταφέρνει κρητική ομάδα.
-Την ανδρική ομάδα του «Ηράκλειο  Ο.Α.Α.», για την άνοδό του στην Β΄Εθνική, επιτυχία που δικαιούταν από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο και τις επιτυχίες των Κρητικών ομάδων,  στο Πανελλήνιο.

"3on3 streetball, Τάπα στη βία". Τα ονόματα των 10 τυχερών, στους αγώνες του ΟΦΗ.

Στο τουρνουά   "3on3 streetball, Τάπα στη βία"   που διοργάνωσε  ο Δήμος Ηρακλείου και ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ σε συνεργασία με τον Π.Σ.Α.Κ. και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην Λ.Δικαιοσύνης το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουνίου, η ομάδα μας συμμετείχε με μια προσφορά.
Δίνει την δυνατότητα σε δέκα τυχερούς να παρακολουθήσουν την ομάδα μας στο ΒΑΚ για την περίοδο 2011-2012,  δωρεάν.
Τα ονόματα των τυχερών που θα παρακολουθήσουν τον ΟΦΗ στην Α2, χωρίς αντίτιμο προσκομίζοντας μόνο την αστυνομική τους ταυτότητα είναι:

1.Αντωνογιωργάκης Δημήτρης
2.Πατεράκης Μανόλης
3.Καλαιτζάκης Ευτύχιος
4.Μπελαδάκης Γιάννης
5.Βασιλείου Μ.
6.Μακρογαμβράκης Γρηγόρης
7.Ρηγόπουλος Ρήγας
8.Ζαχαριουδάκης Δημήτρης
9.Δαγαλάκης Γιώργος
10.Ανδρεαδάκης Μιχάλης




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.