Α.Τσακιρίδης | "Χρωστάμε χαρές στο κόσμο".

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε το οποίο μπορεί να τους στέψει πρωταθλητές, οι παίκτες της ομάδας του ΟΦΗ φαίνεται πως έχουν επηρεαστεί από τις εξελίξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Έτσι σε δηλώσεις του ο Α.Τσακιρίδης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, παρουσιάζεται αρκετά συγκρατημένος, ενώ παράλληλα ζητά από τους φίλους της ομάδας, να έρθουν να χαρούν.

Οι  σύνδεσμοι με ανακοίνωσή τους,ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ η ΕΚΑΣΚ όρισε που θα γίνει το τουρνουά Παμπαίδων Β΄, με τη συμμετοχή του ΟΦΗ.


Tελευταία στροφή του "μαραθώνιου της β ΄Εθνικής και η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο κλειστό του ΒΑΚ την Κυριακή στις 17.00 τον Ερμή Περάματος. Ο Β.Βλάχος δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα  και αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.Στην αυλαία του πρωταθλήματος, η ομάδα μας δεν παρουσιάζεται  αδιάφορη, καθώς νίκη του ΟΦΗ  σημαίνει και κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό όμως έρχεται σε δεύτερη μοίρα , καθώς η οικογένεια του ΟΦΗ αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις με την ποδοσφαιρική ομάδα μας και η μπασκετική συμπαραστέκεται στο γεγονός αυτό.
-Την αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε μας έκανε έκανε ο Αλέξης Τσακιρίδης ο οποίος είπε:
"Ο στόχος επιτεύχθηκε.Όλα πήγαν καλά σε μια καταπληκτική για εμάς χρονιά.Περάσαμε από δύσκολες έδρες, ενώ σημειώσαμε νίκες που προκάλεσαν αίσθηση.Στόχος ήταν η άνοδος και όχι το  πρωτάθλημα.Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η άνοδος μας στην Α2, αμέσως μια χρονιά μετά την πτώση μας".
-Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, η τελευταία αγωνιστική αναμένεται να κρίνει και τον πρωταθλητή.Τι λέει γι αυτήν την πρόκληση ο αρχηγός;
"Είναι ένα παιχνίδι όπως τα τρία προηγούμενα.Εμείς θα το δούμε σαν παιχνίδι διασκέδασης, στο οποίο να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει.Εντάξει ο τίτλος είναι θέμα γοήτρου.Αν έρθει έχει καλώς.Εμείς θέλουμε να το διασκεδάσουμε.Να παίξουν όλα τα παιδιά, γιατί όλοι είχαμε μερίδιο στην άνοδο, ώστε να τους χειροκροτήσει και ο κόσμος".
-Ο Αλέξης Τσακιρίδης συνέχεια αναφέρεται για τον κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας και τους καλεί στο ΒΑΚ:
"Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο.Να έρθει να μας δει.να διασκεδάσει μαζί μας.να πανηγυρίσει την άνοδο.Να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά τους προπονητές.
Μπορεί φέτος μα μην είχαμε την στήριξη , όπως άλλες χρονιές ,αλλά καταλαβαίνω.Η οικογένεια του ΟΦΗ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα,  και είναι λογικό να είναι στεναχωρημένοι.Στον κόσμο του ΟΦΗ, χρωστάμε χαρές.Γι αυτό τον καλούμε να είναι μαζί μας την Κυριακή.Να χαρεί μαζί μας την άνοδο".

-Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 με διαιτητές τους Μπλέτσα, Τσώνος Μ., (κομ.Μαγκανάς).
-Το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες και οι  προπονητές της ομάδας μας θα γιορτάσουν την άνοδο,  στην ταβέρνα "Πετούσης" στην Αμμουδάρα.Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του καταστήματος για την ευγενική τους χορηγία.
-Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας με ανακοίνωσή τους καλούν το κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο ΒΑΚ.
Στην ανακοίνωση τους δεν ξεχνούν και τις δύσκολες ώρες που περνά ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ γράφοντας στο υστερόγραφο τους «Πολιτικοί – Βουλευτές VS Πιλάβιος 0-1».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρει τα εξής :

«Οι Σύνδεσμοι Οργανωμένων Οπαδών ΟΦΗ, Snakes 4 Heraklion Club και Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος, καλούν όλους τους Ομιλίτες να δώσουν βροντερό παρόν και να κατακλύσουν το κλειστό του ΒΑΚ, την Κυριακή, στις 17:00, για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το Πέραμα.
Είναι ευκαιρία όλων μας, να ευχαριστήσουμε τους παίκτες της ομάδας μας, για την προσπάθεια όλης της χρονιάς, για την άνοδο στην Α2 και με την παρουσία μας, να συνοδευτεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλοι οι δρόμοι, οδηγούν λοιπόν, την Κυριακή, στο κλειστό του ΒΑΚ.

Υ.Γ Πολιτικοί – Βουλευτές VS Πιλάβιος 0-1», καταλήγει η ανακοίνωση.

- Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ, η τελική φάση των Παμπαίδων Β΄, που συμμετέχει και η ομάδα μας, με προπονητή τον Νίκο Γαλυφιανάκη, θα διεξαχθεί στο κλειστό Ν.Αλικαρνασσού στις 19 Ιουνίου.Στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΓΟΡ.




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.