ΣΥΔΚΑΚ | Συγχαρητήρια και ευχές.

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρει τις ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών και την πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚ, ,εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες Παίδων του Εργοτέλη, Γυναικών του Ηράκλειο και Κορασίδων του Αρκαδίου, ενώ ανακοίνωσε τον νικητή της λαχειοφόρου αγοράς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η νικήτρια της λαχειοφόρου αγοράς.
1) Το πεντάμηνο που πέρασε, ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης διοργάνωσε λαχειοφόρο αγορά για να ενισχύσει το ταμείο του, ούτως ώστε να μπορεί να καλύψει τα τρέχοντα λειτουργικά του έξοδα, αλλά και τις ανάγκες εκπαίδευσης κι ένδυσης των μελών του. Ο τυχερός λαχνός προέκυψε απ’ την κλήρωση του λαϊκού λαχείου στις 10/5/11 και το νούμερο αυτού ήταν το 0636. Τυχερή ήταν η κα Μποτζώρη Μαρίνα απ’ το Ηράκλειο, όπου κέρδισε μια τηλεόραση τεχνολογίας Plasma 50’’.
Ο Σύνδεσμος μας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, αγοράζοντας πολλούς ή λίγους λαχνούς, καθώς κι όλους τους διαιτητές που βοήθησαν στην προώθηση κι αγορά τους. Με τη συνεισφορά τους δόθηκε μια σημαντική «ανάσα» στην οικονομική αυτοτέλεια του ΣΥΔΚΑΚ ο οποίος θα συνεχίσει την αποστολή του παρέχοντας υπηρεσίες στο Κρητικό μπάσκετ, εκπαιδεύοντας νέα μέλη και βοηθώντας τα υφιστάμενα να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

2) Με ευκαιρία τη λήξη όλων των εθνικών πρωταθλημάτων Μπάσκετ, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας επιθυμεί να συγχαρεί τα σωματεία:
ð ΑΓΟΡ για την εκπληκτική επιτυχία του να επανέλθει στα «σαλόνια» της Α1, αναβαθμίζοντας σε μεγάλο βαθμό το άθλημα στο νησί μας,
ð ΟΦΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος β’ εθνικής και την άνοδο στην Α2 κατηγορία,
ð Ηράκλειο ΟΑΑ, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα μπαράζ των δευτεραθλητών γ’ εθνικής, που ενδέχεται να οδηγήσει (υπό προϋποθέσεις) στη Β’ εθνική,
ð Εργοτέλη, για την επιτυχία του να παραμείνει στη γ’ εθνική, σε μια χρονιά όπου η αναδιάρθρωση των κατηγοριών είχε σαν αποτέλεσμα πάρα πολλούς υποβιβασμούς ομάδων και τέλος
ð Τον Ηρόδοτο για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος και την επάνοδο του στη γ’ εθνική κατηγορία.

3) Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε “Καλή Επιτυχία” στη γυναικεία ομάδα του «Ηράκλειο ΟΑΑ», την παιδική ομάδα του «Εργοτέλη» και την ομάδα κορασίδων του «Αρκαδίου», στους προκριματικούς αγώνες που πρόκειται να δώσουν, η μεν πρώτη γι’ άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών και οι άλλες δύο για την είσοδο τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.