ΟΦΗ | Προσελκύει επιχειρηματίες, συμπαράσταση Δήμου Ηρακλείου.Παρελθόν Ματενίδης ,Ψάλτου.

....Μαγαζί γωνία ο ΟΦΗ, και οι επιτυχίες των τελευταίων χρόνων έιχαν αντίκρυσμα στον επειχηρηματικό (και οχι μόνο), κόσμο εντός κι εκτός Κρήτης.Δεν ανανεώνουν οι Ο.Ματενίδης και Μ.Ψάλτου.


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναμένεται να έχει επαφές με επιχειρηματίες εντός και εκτός Κρήτης για την προοπτική του τμήματος μπάσκετ μετά την άνοδο στην Α2 καθώς και για την διερεύνηση της δυνατότητας να επιχειρηθεί τα επόμενα χρόνια μια προσπάθεια ανόδου στην Α1.

Πέραν του ενδιαφέροντος τριών επιχειρηματιών για να ασχοληθούν ενεργά με το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ, ο Βασίλης Ξημέρης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στην προσπάθεια αυτή να προστεθούν και άλλοι. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι και ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης θα συμπαρασταθεί στην προσπάθεια του μπάσκετ ενώ θα έχει συνάντηση μαζί του για το θέμα αυτό, όταν ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην μάχη που δίνει αυτήν την εποχή ο ποδοσφαιρικός ΟΦΗ.

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι η παρουσία του τεχνικού επιτελείου ήταν πετυχημένη. Όπως είπε «ο κ. Βλάχος σχεδίασε σωστά την ομάδα και όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε» και κατέληξε λέγοντας ότι «ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας για τη νέα σεζόν και όταν είμαστε έτοιμοι θα ενημερώσουμε τον κόσμο τις ομάδας για τα σχέδια μας».
Πηγή κειμένου gentikoule.gr

-Τέλος με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει τον ΑΓΟΡ για την άνοδο του στην Α1 μπάσκετ,τον Εργοτέλη για την παραμονή του στην Γ΄Εθνική κατηγορία, αλλά και τον Ηρόδοτο για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελούν οι Ορέστης Ματενίδης και Μίλαν Ψάλτου τα συμβόλαια των οποίων δεν ανανεώθηκαν.
Αμφότεροι αναζητούν πλέον ομάδα, αφού δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Βαγγέλη Βλάχου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.
Ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει από την πλευρά του να βρει κάποιες λύσεις που θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ να σταθεί με αξιώσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αφού στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.