Κλήση του Α.Βασιλειάδη στην Εθνική Εφήβων- Βράβευση απο τον Α.Ο.Ιεράπετρας.

Σημαντική επιτυχία για το Κρητικό μπάσκετ θεωρείται η κλήση του Α.Βασιλειάδη στην Εθνική ομάδα των Εφήβων.Επίσης ο Α.Ο.Ιεράπετρας σε μια όμορφη γιορτή , βράβευσε τον παραπάνω αθλητή, ενω αποχαιρέτησαν τα παιδία της Γ΄Λυκείου.

Με ανακοίνωση της ΕΟΚ, καλούνται οι :

Καμπερίδης (ΑΟΚ Μάνδρας)
Μελισσαράτος (Άλιμος)
Ζούμπος, Μαραγκός, Δημακόπουλος (Παναθηναϊκός)
Δεληγιώργης (Μαντουλίδης)
Μανταλβάνος, Αγραβάνης (Μαρούσι)
Λαρεντζάκης, Πλούμης Α. (Αιγάλεω)
Τριποδάκης (ΓΣ Κηφισιά)
Μποχωρίδης, Βασιλειάδης (Άρης)
Μήτσιαλος (ΑΟΚ Βέροιας)
Τσελεντάκης (Αστέρια)
Παναγιωταράς (Πανιώνιος)
Δημητρόπουλος (Christian Veritas)
Παπαπέτρου (Rangers Univ.)

να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 17.30. Προπονητής της Εθνικής Εφήβων είναι ο Γιώργος Βλασσόπουλος με συνεργάτη τον Σεραφείμ Θεοδοσίου και τεχνικό σύμβουλο τον Γιώργο Προεστό.
Βράβευση στον Α.Βασιλειάδη και η γιορτή του Α.Ο.Ιεράπετρα.

Γέμισε χθες το βράδυ το κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας, από αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου και τους γονείς τους, σε μια γιορτή που είχε από όλα. Την βράβευση του Αλέξη Βασιλειάδη, τα οικογενειακά διπλά (στα οποία συμμετείχαν μετά από καιρό και τα παιδιά της Γ'Λυκείου, λίγο πριν ανοίξουν τα φτερά τους για άλλες πολιτείες) και βέβαια τον πλουσιότατο μπουφέ που επιμελήθηκαν οι μαμάδες και το άψογο μπάρμπεκιου που επιμελήθηκαν οι κοι (μπαμπάδες) Γιαννακουδάκης και Βασιλειάδης. Άπαντες φύγαμε με την αίσθηση μιας υπέροχης βραδιάς και με την υπόσχεση όλων , ότι και του χρόνου θα είμαστε πάλι όλοι στην γιορτή , όπου και αν αγωνίζονται τα γεραπετριτάκια μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους της Εφημερίδας "ΑΝΑΤΟΛΗ" , κους Μάνο Μαρκάκη και Θανάση Μπέρκοβιτς, που ταξίδεψαν από τον Άγιο Νικόλαο με δική τους πρωτοβουλία για να καλύψουν δημοσιογραφικά τη μεγάλη μας γιορτή.
Επίσης, ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου Ιεράπετρας κους Σαμπροβαλλάκη, Θεμελή και την κα Χατζάκη, για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Τέλος , τον Δήμο Ιεράπετρας που παρέχει τις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου για την οργανωμένη άθληση 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.