Πανελλήνιο Παίδων | Στην Χαλκίδα θα δώσει την μάχη ο Εργοτέλης.Σειρά φιλικών.

Η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η προκριματική φάση του Γ΄Ομίλου της προκριματικής φάσης, των παίδων, θα γίνει στην Χαλκίδα.σειρά φιλικών δίνει αυτήν την εβδομάδα το συγκρότημα του Α.Χριστοδούλου.


Παρά το ενδιαφέρον που έδειξε ο Εργοτέλης, ο Δήμος Ηρακλείου και η ΕΚΑΣΚ, προκειμένου η προκριματική φάση του Γ΄ομίλου των παίδων να γίνει στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Λίντο, η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι τόπος διεξαγωγής θα είναι η Χαλκίδα.

Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί στις 14-18 Ιουνίου και ο Εργοτέλης προετοιμάζεται  σε εντατικούς ρυθμούς για την διοργάνωση.Σήμερα το μενού περιλάμβανε το μεσημέρι προπόνηση στο Λίντο, ενώ χθες είχε φιλικό με την αντρική ομάδα του Χάνδακα.Επίσης αύριο θα αγωνιστεί στο Λίντο σε φιλικό παιχνίδι με την Εφηβική ομάδα της Αναγέννησης, ενώ υπάρχει και συνέχεια...
Την Παρασκευή θα δώσει φιλικό με την αντρική ομάδα των "κιτρινόμαυρων, ενώ τέλος την Παρασκευή  θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να παίξει φιλικό (Σάββατο πρωί ), με την πρωταθλήτρια ομάδα των Αθηνών στους παίδες τον Δούκα !!!!
Η ομάδα του Δούκα ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα του Εργοτέλη να παίξουν φιλικό, ενώ δεν έκρυψαν την έκπληξη αλλά και τον θαυμασμό τους, για την κίνηση αυτή.Μάλιστα (επειδή ο Eργοτέλης δεν θα μείνει στην Αθήνα, καθώς θα ταξιδέψει αυθημερόν), προτάθηκε στους Κρητικούς να φιλοξενηθούν από παιδιά της ομάδας , ενώ θα τους παρείχαν και άλλες διευκολύνσεις.
Τελικά σε αυτόν τον κόσμο τίποτα δεν είναι τυχαίο.Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πως χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, γιατί πραγματικά είναι μεγάλη ομάδα, το συγκρότημα του συλλέκτη τίτλων Α.Χριστοδούλου.
-Η κλήρωση των ομάδων του Γ΄Ομίλου θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας.
-Η τελική φάση θα διεξαχθεί στην Κύμη Ευβοίας στις 22-26 Ιουνίου."


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΚΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ(ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ).
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ SITE ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΤΟ ERGOBASKET.GR)