Ρέθυμνο Aegean | To All Star Game των Ακαδημιών-Δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Κουφό .

Την  Δευτέρα 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε  η καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή των αθλητών των υποδομών του ΑΓΟΡ. Παραλληλα ο Σ.Κουφός εν αναμονή του γάμου του, στις 2 Ιουλίου, δεν έχει μιλήσει ακόμα για ανανέωση.


ΑΓΟΡ: Δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Κουφό .
Σε σάιτ που ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ, ανεγράφη ότι ο Στέργιος Κουφός είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει ένα νέο ηγεμονικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αμοιβές που ίσως και να ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ!

Αυτό όπως ήταν λογικό, εξόργισε τους διοικούντες όχι τόσο γιατί τα χρήματα που αναφέρει το εν λόγω σάιτ είναι πολλά ή φυσιολογικά, όσο για το ότι ο Κουφός πριν από έναν χρόνο πήρε εν λευκώ την ομάδα με κλειστό συμβόλαιο δύο ετών. Από ‘κει και πέρα, οι δύο πλευρές, για την ώρα, θα κουβεντιάσουν για την συνεργασία τους πάνω στον σχεδιασμό της ομάδας. Για το όποιο έξτρα-μπόνους, είναι κάτι που δεν έχει ειπωθεί ποτέ και πουθενά.

Το δεδομένο στις ώρες αυτές που καταγράφονται τα ρεπορτάζ, είναι ότι ο Σταύρος Μυκονιάτης τσεκάρει παίκτες κι ο Στέργιος Κουφός ασχολείται με τις ετοιμασίες του γάμου του καθώς πήρε την μεγάλη απόφαση να νυμφευθεί στις 2 Ιουλίου.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΓΟΡ: Το δικό του All Star Game
Μέσα από ένα γεμάτο διάθεση πρόγραμμα των ακαδημιών του ΑΓΟΡ, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο, εσωτερικό All Star Game του συλλόγου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» όπου ομάδες, Νέων κι Εφήβων αγωνίστηκαν σ’ έναν σαφώς πιο ελεύθερο τρόπο αγωνιστικού ρυθμού  Το κλίμα ήταν εορταστικό ενώ ο κόουτς Νίκος Σειραγάκης που έβλεπε τα νέα παιδιά να αγωνίζονται δίχως τα «πρέπει» και τα συστήματα που «πονοκεφαλιάζουν» άπαντες, ανέλαβε χρέη «ανιματέρ» εξάροντας τις εντυπωσιακές προσπάθειές τους.

Εντυπωσιακές «σταυρωτές|», τρίπλες, μακρινά τρίποντα, «ξυραφένιες» αλλά και back door πάσες, ήταν μερικές από τις ενέργειες που ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους.

Ακολούθως, είχαμε τον διαγωνισμό καρφωμάτων με τον Πατεράκη να κάνει ένα αλλά καταπληκτικό κάρφωμα σε αντίθεση με τον Ζαμπετάκη που επιδόθηκε σε τρία σούπερ καρφώματα αλά ΝΒΑ. Οι τρεις αποτυχημένες του προσπάθειες στο τελικό όμως, του στέρησαν το δικαίωμα να πάρει τον φετινό τίτλο.

Η Επιτροπή η οποία αποτελούνταν από τους κ.κ. Μίνωα Αλεφαντινό, Γιάννη Καλαϊτζάκη, Στέλιο Σαμψών, Δημήτρη Τζαγκαράκη και Σταύρο Μυκονιάτη που βαθμολογούσε τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, περιέργως, δεν φάνηκε να «χρηματίζεται» .. Αντιθέτως μάλιστα, μοίραζαν αφειδώς τα «9αρια» και τα «10αρια»

Μόλις δε, ολοκληρώθηκε η σεμνή τελετή, αυτό που την απασχολούσε εντόνως, ήταν να «ορμήσει στα σουβλάκια που ψήνονταν έξω από το κλειστό για να δικαιολογήσει το «μεροκάματο»….

Στο μεταξύ, αρνητική εντύπωση έκανε το γεγονός, ότι οι γονείς που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, ήταν ελάχιστοι στον αριθμό. Άλλοι ίσως δεν είχαν το χρόνο, κι άλλοι δεν ήταν σε θέση να παρευρεθούν, ποιος ξέρει γιατί...
Πηγή κειμένων :rethymnosportfm.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.