Ρέθυμνο Aegean | H A1 θέλει και το...παριζάκι της !!!

Δυναμικά μπήκε στον χώρο της Α1 η διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean, με τον πρόεδρό της Νίκο Σαραντινό να κλείνει συμφωνία με την Creta Farm!

Η γνωστή εταιρία τροφίμων θα είναι ο μεγάλος χορηγός των Κρητικών στο νέο πρωτάθλημα, ενώ αναζητούνται και άλλοι οικονομικοί πόροι, ώστε να στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας κι αυτή τη φορά το πέρασμά της από τη μεγάλη κατηγορία να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.
Όσον αφορά στο σχεδιασμό, μετά την ανανέωση του Στέργιου Κουφού, αλλά και του Απόλλωνα Τσόχλα, πρόθεση του Ρέθυμνο Aegean είναι να κρατήσει όλο το βασικό κορμό του και συγκεκριμένα τους Μιχάλη Πολίτη, Σπύρο Μαγκουνή, Γιάννη Κυριακόπουλο και Νταμίρ Λάτοβιτς. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επαφές για τη στελέχωση του Ρέθυμνο Aegean και με ξένους παίκτες, με το Στέργιο Κουφό πάντως να μη βιάζεται να πάρει αποφάσεις.

Ευχαριστήριο στου Εθελοντές Σαμαρείτες

Το Ρέθυμνο εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί του Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την βοήθεια που του παρείχαν για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Η ανακοίνωση:
«Το Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τους  Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου, που για ακόμη μια χρονιά  με την παρουσία τους  στο γήπεδο βοήθησαν  στην ομαλή  και ασφαλή διεξαγωγή των εντός έδρα αγώνων της ομάδας  μας .
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας έχουμε  πάλι δίπλα  μας στην νέα  προσπάθεια στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ».
Πηγή: onsports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.