Ο νέος “χάρτης” της Γ’ εθνικής περιόδου 2011-2012.

Με αγωνία περιμένουν οι Κρητικές ομάδες, τις νέες ανακατατάξεις στην Γ΄Εθνική, αφού αν κερδίσει την κατηγορία το Ηράκλειο, τότε θα έχουμε πιο πολλές ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες, από ότι στο Ανδρών της ΕΚΑΣΚ !!!.
Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά....

Ο φετινός  δεύτερος όμιλος, λογικά θα απαρτίζεται, με τους παλιούς Ηράκλειο, Ένωση Ιλίου, Ιωνικό, Χαλκίδα, Εργοτέλη, Ψυχικό και Λιβαδειά, θα προστεθούν κα οι ομάδες, Αετός (ΕΣΚΑΝΑ), Ηρόδοτος (ΕΚΑΣΚ), Πολυκράτης Σάμου, Έσπερος Λαμίας (ΕΣΚΑΣΕ) και Πόλις Καλλιθέας, θα συμπληρώσουν την δωδεκάδα του ομίλου.
-΄Ομως το ενδεχόμενο να μην μπορεί να συμμετάσχει την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β Εθνική, κάποια ομάδα (πράγμα που φαντάζει πολύ πιθανό), τότε αυτομάτως το Ηράκλειο που έχει κερδίσει την 1η θέση στους αγώνες κατάταξης θα ανέβει κατηγορία.
-Ποια ομάδα όμως θα ευνοηθεί και θα πάρει την θέση της στην Γ΄Εθνική ;
Σύμφωνα με το άρθρο 11 "η ομάδα που τερμάτισε στην 2η θέση του Πρωταθλήματος της Ένωσης που ανήκει η ομάδα που για διάφορους λόγους δεν συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής".
Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι το συγκρότημα του Μ.Μαραγκάκη, η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, καλά θα κάνει να αρχίσει να προβάρει τα καλά της, για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
-Αυτό σημαίνει ότι (εφ όσον γίνει πραγματικότητα),  ο νομός Ηρακλείου καταρρίπτει το φετινό του ρεκόρ στις  Εθνικές κατηγορίες (πέντε αντί 4 τεσσάρων ), ενώ ταυτόχρονα στην Γ΄Εθνική, θα έχουμε τις λιγότερες μετακινήσεις !!!!
-Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 13:30, για μεν τα σωματεία ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ στα γραφεία της ΕΟΚ (ΟΑΚΑ), για δε τα σωματεία ΕΚΑΣΘ στο γραφείο της ΕΟΚ στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 & Παπαναστασίου).
-Αν επαληθευθεί το σενάριο, τότε εκτός του ότι θα έχουμε 5 ομάδες από το νομό Ηρακλείου σε Εθνικές κατηγορίες, ενώ το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα αποτελείται πάνω από 6-8 ομάδες !!!!!
Εντυπωσιακό ε ;
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.