Την ανάπτυξη στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κρήτης 2011-12, προωθει η ΕΚΑΣΚ.

Μια πάγια πρόταση-εισήγηση των μελών της ΕΚΑΣΚ, καθώς και προπονητών, παραγόντων του αθλήματος, προωθεί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες η Ένωση.

Αυτό αφορά το πρωτάθλημα Ανδρών της ΕΚΑΣΚ, που στην προκήρυξή του, για το  2011-12, προωθεί τροπολογία σύμφωνα με την οποία μια ομάδα θα μπορεί να έχει στο ρόστερ της όσους αθλητές θέλει που να έχουν γεννηθεί το 1980 και πριν, όμως στην 12άδα ενός αγώνα δεν θα μπορεί να δηλώνει περισσότερους από δύο.

Αν τα πράγματα είναι έτσι και επειδή μπαίνουμε σε λίγο στην περίοδο των μεταγραφών, καλό θα είναι να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το θέμα.

Όλα πάντως θα ξεκαθαριστούν οριστικά όταν σταλεί από την ΕΟΚ η Γενική Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων και προχωρήσει στην συνέχεια και η ΕΚΑΣΚ στην σύνταξη και δημοσιοποίηση της δικής της.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι 30άρηδες σας πείραξαν,
δε βλέπετε τα χάλια όλων των ομάδων από θέμα παραγοντίσκων, προπονητών και "ξηρασία" παικτών.

καντε το πρωτάθλημα εφηβικό, να ανεβαίνουν οι ομάδες στις εθνικές κατηγορίες και τρώνε τα μούτρα τους είτε αγωνιστικώς είτε οικονομικώς.