To (ALL STAR GAME) του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Όλα είναι έτοιμα για την φετινή γιορτή με τον καθιερωμένο πλέον αγώνα του «All Star Game».

Οι καλύτεροι παίκτες από κάθε όμιλο, όπως έχουν ψηφιστεί από όλους τους προπονητές των ομάδων, μαζί με τις συμμετοχές στο διαγωνισμό τρίποντων θα δώσουν το παρόν την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 στο κλειστό Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη».
Το πρόγραμμα του All Star Game:
17:30 - Διαγωνισμός τρίποντων για κατάταξη θέσεων (30 συμμετοχές)
19:00 - Έναρξη αγώνα «All Star Game»
- Ημίχρονο με διαγωνισμό τρίποντων (των 8 πρώτων της κατάταξης ) - - Παρουσίαση χορευτικού από το Bailando Fuerte

21:00 - Βραβεύσεις «All Star Game»

23:00 - Πάρτι στο Metropolis Club (με πλούσιο μπουφέ!!!)

Η οργανωτική επιτροπή του All Star Game αντί εισιτήριο στον αγώνα αποφάσισε να μαζέψει τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας. Μια κοινωνική προσφορά από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο εργασιακό πρωτάθλημα θέλοντας να βοηθήσουν όσο μπορούν τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρονται από την χριστιανική γωνιά και τις ενορίες της Κυρίας των Αγγέλων και του Αγίου Κωνσταντίνου, επιχειρώντας να ανακουφίσουν -στο μέτρο του δυνατού- τον ανθρώπινο πόνο. Τα εν λόγω συσσίτια προσφέρουν ημερησίως 300 περίπου μερίδες φαγητού, την ίδια στιγμή που σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται ακόμα και διανομή στα σπίτια ορισμένων συνανθρώπων μας που είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν. Βοηθήστε μας σε αυτή την κοινωνική μας προσπάθεια φέρνοντας συσκευασμένα τρόφιμα (πχ. μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, ντοματοχυμό και ότι άλλο πιστεύετε οτι θα είναι χρήσιμο για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη).

Πολλές εκπλήξεις αλλά και Happening θα υπάρχουν κατά την διεξαγωγή του All Star Game...Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου!!!

Οι εμφανίσεις των παικτών στο διαγωνισμό των 3πόντων θα γίνουν με την αντίστοιχη στολή της ομάδας τους. Ενώ στο παιχνίδι του All-Star οι παίχτες του Α' ομίλου θα φορέσουν την άσπρη φανέλα τους εκτός της ομάδας από τον Δήμο Λάμπης και των Νέων Επαγγελματιών. Στους παίκτες του Β' ομίλου θα τους δοθεί νέα εμφάνιση χρώματος μπλε.

Επίσης θα έχουν την ευκαιρία όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν ατο γήπεδο να το παρακολουθήσετε από το διαδικτυακό μας κανάλι http://www.livestream.com/daor1.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.