Εργοτέλης | Επόμενος στόχος η αποφυγή του μπαράζ.

Από την στιγμή που το συγκρότημα του Γ.Μακράκη ρυθμίζει αυτό το μέλλον του, χωρίς να εξαρτάται από άλλους, φέρεται αποφασισμένο να ξεκαθαρίσει και την υπόθεση των αγώνων μπαράζ.

Έτσι την Κυριακή στα Πατήσια, δεν θα κυνηγήσει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, που θα του εξασφαλίσει και την "τιμητική" 6η θέση.
-Στα πλαίσια της προετοιμασίας του, για τον δύσκολο αγώνα με τον Σπόρτιγκ, οι "κιτρινόμαυροι" αντιμετώπισαν στο ΒΑΚ την Τετάρτη το απόγευμα τον ΟΦH,σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι.Ο τεχνικός της ομάδας Γ.Μακράκης έμεινε ικανοποιημένος από την  παρουσία των παικτών που χρησιμοποίησε.Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Χαλκιαδάκης,Καλασούντας (τραυματίας), Κομψέλλης.
-H Επιτροπή Μπάσκετ του Εργοτέλη ευχαριστεί με ανακοίνωσή της το Διαγνωστικό-Ιατρικό Κέντρο Cretan Medicare (Ελ. Βενιζέλου 19, Χερσόνησος)“ για την εθελοντική ιατρική φροντίδα που παρείχε κατά τους αγώνες της ανδρικής ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια της όσο και στα παιδοεφηβικά τμήματα.Η παρουσία γιατρού αποδείχθηκε, στις λίγες ευτυχώς περιπτώσεις που χρειάστηκε,πολύτιμη”.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.