Ανδρών ΕΚΑΣΚ | Ο Δημήτρης Κουπατσιάρης στο τιμόνι του Σητειακού.

Eνας παλιός γνώριμος για τoν Σητειακό, παίρνει τα κλειδιά των αποδυτηρίων της ομάδας απο την Ανατολοκή Κρήτη.Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Στ.Καρκανάκη .

Με το τέλος της  συνεργασίας  στα τέλη Απριλίου με τον Στέλιο Καρκανάκη, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν άμεσα να καλύψουν το κενό με ένα παλιό γνώριμο, τον Δημήτρη Κουπατσιάρη.
-Για το τέλος της συνεργασίας του με τον κ. Καρκανάκη ο Σητειακός ΑΟ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Σητειακός ΑΟ ευχαριστεί τον κ. Στέλιο Καρκανάκη για την άψογη συνεργασία μας, καθώς πρόσφερε πολλά στο νέο ξεκίνημα της ομάδας στο πρώτο και καθοριστικό βήμα της, κάτι το οποίο εκτιμούμε. Δεν έλειψε ποτέ από καμία προπόνηση, έκανε εξαιρετική δουλειά και κατάφερε να φέρει πολλά παιδιά κοντά στο μπάσκετ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια».
-Όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κος Π.Περδικάκης, θέλοντας να δώσει συνέχεια  στην ανοδική προσπάθεια που επιχειρείται στα τελευταία χρόνια, αφού οι βάσεις πλέον έχουν δημιουργηθεί,  και να αποτελέσει ένα αξιόμαχο αθλητικό σύνολο που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.
Δημήτρης Κουπατσιάρης  είχε  περάσει και πάλι από την ομάδα του ΣΑΟ πριν από περίπου δύο χρόνια και τις μικρές  κατηγορίες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Στην συνέχεια για επαγγελματικούς λόγους αποχώρησε  για την Αθήνα, όπου είχε αναλάβει τον Αστέρα Εξαρχείων.
Βρήκε ξανά όμως το λιμάνι του στη Σητεία και μετά από αρκετές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας , ο"γάμος επετεύχθη".Οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας  θα συνεχιστούν, ενώ θα γίνονται με την προσθήκη κάποιων μικρών δύο ημέρες την εβδομάδα μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, ενώ τον Αύγουστο θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Χωρίς Παίδες ο ΣΑΟ αλλά με Εφήβους.
Με την συμμετοχή της Εφηβικής ομάδας και όχι της Παιδικής, θα συμμετάσχει ο Σητειακός στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΚΑΣΚ.Προπονητής κι εδώ θα είναι ο Δ.Κουπατσιάρης.
Παράλληλα ο Σητειακός θα συμμετάσχει σε αυτές των Παμπαίδων Α΄ και Παμπαίδων Β΄ (υπάρχει το ενδεχόμενο να κατεβάσει δύο ομάδες σε αυτό τον Β΄), με προπονητή τον γυμναστή και παίκτη της Αντρικής ομάδας Σταύρο Δράκο.
Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μπάσκετ της Σητείας θα έχει δύο προπονητές οι οποίοι είναι γυμναστές με τον κ. Κουπατσιάρη να έχει μάλιστα ειδικότητα μπάσκετ, ενώ ο κ. Δράκος έχει μεγάλη εμπειρία στο άθλημα στο οποίο παραμένει ενεργός παίκτης.


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.