Εργοτέλης | Βασ.Κομψέλης "Κερδίσαμε το σεβασμό, αποκομίσαμε εμπειρίες"

Σε συνέντευξή του στην "Εφημ.Πατρίς" ο Β.Κομψέλης, έκανε την αποτίμιση της χρονιάς που μόλις τελείωσε για τους "κιτρινόμαυρους" που έκλεισε με την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη:


Την παράδοση που ήθελε τον Εργοτέλη να μην παραμένει στη Γ’ Εθνική τις τελευταίες φορές που το επιχείρησε, «έσπασε» η φετινή ομάδα με την πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο Νότου.

Η έκτη θέση που κατέλαβε αποτελεί μια δικαίωση της προσπάθειας των παικτών του Γιώργου Μακράκη, της δουλειάς του τεχνικού τιμ αλλά και των επιλογών της διοίκησης φυσικά.

Ο Εργοτέλης διέψευσε τα προγνωστικά πολλών που τον είχαν καταδικάσει στο τέλος του πρώτου γύρου και με τη συνολικότερη παρουσία του κέρδισε τον σεβασμό των αντιπάλων, όπως επισημαίνει και ο Βασίλης Κομψέλης:

«Τα κέρδη για την ομάδα μας ήταν πολλά από τη φετινή χρονιά. Πρώτα απ’ όλα όλοι οι παίκτες θεωρώ ότι βελτιωθήκαμε σε ατομικό επίπεδο με τη δουλειά που κάναμε. Τόσο οι ντόπιοι που δεν είχαμε παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική όσο και αυτοί που ήρθαν με μεταγραφή. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε είναι πολύ σημαντικές εν όψει της επόμενης σεζόν. Το ίδιο ισχύει και για τους παράγοντες. Γενικότερα κερδίσαμε το σεβασμό των αντιπάλων με το μπάσκετ που παίξαμε και αποκτήσαμε νέους φιλάθλους», τονίζει ο αρχηγός της ομάδας και επισημαίνει τα παιχνίδια – σταθμούς που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη θετική έκβαση της χρονιάς:

«Οι νίκες επί της Ένωσης Ιλίου και του Ιωνικού Ν.Φ., το «διπλό» στο Ψυχικό, ήταν αποτελέσματα που τόνωσαν την αυτοπεποίθησή μας. Μην ξεχνάμε όμως ότι σταθήκαμε άτυχοι σε πολλά ματς τα οποία χάσαμε στον πόντο ή στην παράταση. Αν είχαν διαφορετική εξέλιξη ορισμένοι από αυτούς τους αγώνες, θα είχαμε σώσει την παρτίδα νωρίτερα και θα τερματίζαμε σε ακόμα καλύτερη θέση».

-Η καλή πορεία των «κιτρινόμαυρων» δημιουργεί προσδοκίες εν όψει της επόμενης περιόδου καθώς το ζητούμενο πλέον είναι η καταξίωση στην κατηγορία.

«Το καλό είναι ότι δε θα ξεκινήσουμε από το μηδέν όπως πέρυσι. Λογικά δε θα υπάρξουν πολλές αλλαγές και με λίγες προσθήκες πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μια ακόμα καλύτερη εικόνα», καταλήγει ο 29χρονος φόργουορντ.

Πηγή : "Εφ.Πατρίς".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.