Ρία Πατεράκη | Ταξίδι στο όνειρο !!!!

Τριπλή η χαρά για τη Ρία Πατεράκη, που κατέκτησε τον τίτλο με το ΔΑΣΑΛ και αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.
Η νεαρή αθλήτρια αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της, παράλληλα με τις σπουδές της, στις ΗΠΑ, πραγματοποιώντας το....American dream.

H Ρία Πατεράκη, η οποία αποχωρεί από τον ΔΑΣΑΛ για να μετακομίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο του Λαμάρ. «Πρόκειται για αθλήτρια με διεθνή εμπειρία. Έχει έφεση στο ριμπάουντ», ανέφερε για τους λόγους που την επέλεξε ο προπονητής του πανεπιστημίου, Λάρι Τίντγουελ. Οι άλλες τρεις αθλήτριες που επέλεξε ο Τίντγουελ είναι οι Αμερικανίδες Σάουνα Λονγκ και Κάρεν Μπέιλορ και η Ουκρανίδα σέντερ Μαρίγια Κόβτουν.
-Επίσης η Αρτεμις Σπανού έδειξε το δρόμο πέρσι το καλοκαίρι και φέτος η καλή της φίλη Ανθή Χατζηγιακουμή την ακολούθησε! Η ταλαντούχα γκαρντ των Εσπερίδων θα μεταβεί στις ΗΠΑ με σκοπό να σπουδάσει και να αγωνιστεί στο κολέγιο Florida Gulf Coast, όπως ανακοίνωσε το αθλητικό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου που έδωσε φέτος δύο υποτροφίες. Εκτός της Χατζηγιακουμή στο κολέγιο θα μεταβεί και η Σέιλα Μπολ από το Χίλσμπορο.
Πηγή: onsports.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.