38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων | Πρωταθλητής ο Αρης.

Ολοκληρώθηκε το του 38ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που πραγματοποιήθηκε  στα Τρίκαλα και διοργανώθηκε από την ΕΟΚ, την ΕΣΚΑΘ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων .

Ο Άρης του Α,Βασιλειάδη αναδείχθηκε πρωταθλητής, ενώ ο ΑΓΣΙ, του Γ.Κατσαμπρακάκη, κατέλαβε την 5η θέση.


 Πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Λίνος Χρυσικόπουλος του Αρη που παρέλαβε το έπαθλο από τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας Ευθύμη Ρετζιά. Μαζί με τον άσο του Άρη στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν ακόμη και οι Φώτης Ζούμπος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Καραμπέκης (Πανσερραϊκός), Ευστάθιος Παπαδιονυσίου (Ικαρος Καλλιθέας), και Πάρις Μαραγκός (Παναθηναϊκός) με την απονομή να πραγματοποιεί ο Κώστας Παπαχαραλάμπους.
Τα αποτελέσματα:
ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 53- ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  67
ΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ       74- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ             68
ΑΡΗΣ 73- ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 49      
ΑΡΗΣ (Δημητρίου): Μποχωρίδης 7, Καμήλαλης 9, Γερομιχαλός Δ. 2, Μαυρογιάννης 1, Σιώπης, Βασιλειάδης 10, Θεοδωρίδης 12, Γερομιχαλός Π. 7(1), Μανδάλτσης 5, Κάσουρας 6, Χρυσικόπουλος 5, Δέτσικας 9(1).
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Τσουκανέλης): Παπατσίμπας, Παπαδόπουλος, Ζαραβέλας 1, Αναγνωστάκης 9(1), Κουνάβος, Κατσαπρακάκης 3(1), Θωμάι 9, Γέπης, Αλεξίου, Κύρκος 7, Θώδης 20.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΡΗΣ  357-259  10
2. ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ   368-284  9
3.ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  371-278   8
4. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ   280-345   7
5. ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ         280-339  6
6. ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ    256-407  5
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 σχόλια:

FILOS TOY BASKET είπε...

Δικαιώση ΑΓΣΙ στο θέμα του Θώδη

Πέμπτη, 05 Μάιος 2011 00:00



Δικαιώθηκε ο ΑΓΣΙ στο θέμα του πρώτου σκόρερ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων. Ο Παναγιώτης Θώδης από λάθος της ΕΟΚ δεν βραβεύτηκε ως πρώτος σκόρερ αφού έγινε λάθος στην καταμέτρηση των πόντων που πέτυχε. Τελικά το λάθος διορθώθηκε από την Ομοσπονδία. Iκανοποιημένος με την εξέλιξη του ζητήματος που προέκυψε σχετικά με τη βράβευση του καλύτερου σκόρερ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων 2011 δήλωσε ο έφορος του τμήματος μπάσκετ κ. Νίκος Κασιούμης. Συγκεκριμένα ο κ. Κασιούμης είπε: «Μετά το τέλος των αγώνων στα Τρίκαλα και όπως μου είχε υποσχεθεί η κ. Μουάτσου Έλενα (υπεύθυνη της ΕΟΚ), τις επόμενες μέρες θα γινόταν επανέλεγχος των φύλλων αγώνων. Έτσι και έγινε και φυσικά προκύπτει ότι ο αθλητής του συλλόγου μας Παναγιώτης Θώδης είναι ο πρώτος σκόρερ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων. Ο Παναγιώτης έχει πετύχει 89 πόντους (με Ελασσόνα 16 πόντους, με Παναθηναϊκό 11, με Πανσερραϊκό 19, με Ίκαρο Καλλιθέας 23 και με τον Άρη 20).
Είναι μεγάλη τιμή για τον ΑΓΣΙ να έχει τον 1ο σκόρερ στο Πανελλήνιο εφήβων και είναι άλλη μία επιβράβευση των προσπαθειών μας τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε ήταν η τέταρτη συνεχής χρονιά που συμμετείχαμε στην 6αδα Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, κάτι που καμία άλλη επαρχιακή ομάδα δεν το έχει καταφέρει.
Μεγάλη χαρά πιστεύω ότι θα έχει και ο Παναγιώτης που είναι και αρχηγός της εφηβικής ομάδας. Ο Παναγιώτης φέτος είναι στην Τρίτη Λυκείου, και τις ημέρες που οι συμμαθητές του διάβαζαν για τις Πανελλήνιες εξετάσεις, αυτός, όπως και οι Θεόφιλος Γέπης, Λορέντζο Θωμάι και Μίλτος Κουνάβος, που είναι επίσης 3η Λυκείου, προσπαθούσαν να διακριθούν στο μπάσκετ.
Χαρούμενος όμως είμαι για τον Θώδη και για έναν ακόμη λόγο. Για να περάσουμε στην 6αδα, στο τελευταίο παιχνίδι ο Παναγιώτης ζήτησε και αγωνίστηκε στην δεύτερη και στην τρίτη παράταση τραυματισμένος, και ενώ με το ζόρι πατούσε το πόδι του στο έδαφος, βοήθησε την ομάδα να κερδίσει αλλά και σκόραρε 5 πόντους, παρότι φαινόταν σχεδόν αδύνατον να φτάσει από την άμυνα στην επίθεση. Νομίζω ότι η καλύτερη επιβράβευση για αυτή του την προσπάθεια είναι ο τίτλος του 1ου σκόρερ.
Φυσικά αξίζουν πολλά μπράβο στο Παναγιώτη αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά και τους εύχομαι να τα καταφέρουν και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες.
Τέλος να αναφέρω ότι δεν είχα ποτέ την παραμικρή αμφιβολία ότι το λάθος που έγινε, σχετικά με τους πόντους που έχει πετύχει ο Παναγιώτης θα διορθωνόταν και ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΕΟΚ και ειδικά την κυρία Έλενα Μουάτσου που έκαναν επανέλεγχο των φύλλων αγώνος.
Η κ.Μουάτσου θα βρίσκεται στην Πρέβεζα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενώσεων και Τ.Ε. Κορασίδων που θα γίνει 6 εώς 8 Μαίου και θα έχει μαζί της το βραβείο του 1ου σκόρερ».