ΕΚΑΣΚ | Σε "καντίνα" τα μέλη της Ένωσης, μετα απο το Δ.Σ.

Για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες και πολλές συνεδριάσεις τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ συνευρέθηκαν σε καντίνα, (κι όχι στο "Λούκουλλος", όπως παλιότερα), για να πιουν ένα κρασί.

Το Συμβούλιο της Ένωσης είχε πολλά και σοβαρά θέματα να ασχοληθεί και μετά από πέντε ώρες αποφάσισαν να γευματίσουν.Να σημειωθεί ότι στο συμβούλιο ήταν 11 μέλη και 2 μέλη επιτροπών.Στο γεύμα δεν ακολούθησαν μερικά μέλη, είτε λόγω υποχρεώσεων, είτε έπρεπε να ταξιδεύσουν πολύ (Χανιά-Ρέθυμνο-Ιεράπετρα).
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί ότι το νέο Δ.Σ., "σεμνά και ταπεινά", έχει καταφέρει να βάλει σε σωστό δρόμο τους περισσότερους στόχους που είχε βάλει.Επειδή  όμως (κι έτσι πρέπει), το Συμβούλιο είναι χαμηλών τόνων, όλα τα πεπραγμένα του νέου Δ.Σ. θα ανακοινωθούν εκεί που πρέπει: Στην ετήσια Γ.Σ. ,παρουσία των Σωματείων της Κρήτης.
Υ.Γ. Περιττό να τονίσουμε βέβαια ότι τα έξοδα του γεύματος είναι από την τσέπη (για πολλοστή φορά) των μελών του Δ.Σ.
Στην φωτογραφία διακρίνουμε:
Στην μέση τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΚ κ.Δασκαλάκη, δίπλα του αριστερά το μέλος της ΚΕΔ και επιτροπής Πρωταθλήματος κ.Νεονάκη δίπλα του τον αναπληρωτή Γραμματέα κ.Χανιαλάκη και πιο δίπλα τον αντιπρόεδρο της Ένωσης, κ.Περυσινάκη.
Δεξιά είναι τα... ταμεία:Ο ταμίας Μ.Σκεπασιανός και ο αναπληρωτής Σ.Καρλής.Στο τραπέζι (τραβούσε την  φωτογραφία), ήταν και το μέλος της ΕΠ κ.Πασχαλίδης.



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.