Ανδρέας Ξενάκης : Θέλουμε την νίκη που θα δώσει τον τίτλο .

(Ofibc.gr)Τα ρεπό του Πάσχα τελείωσαν.....και τα κεφάλια μέσα !!! Οι παίκτες του ΟΦΗ ,επέστρεψαν  στις προπονήσεις, μετά το τετραήμερο ρεπό τους και μπήκαν στο παρκέ, υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου, στην τελική φάση της προετοιμασίας για τον αγώνα του Σαββάτου με την συγκάτοικο του στη βαθμολογία, ομάδα της Κηφισιάς.
-Στην Αθήνα και το krikobasket.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ ένιωσε μεγάλη ικανοποίηση, βλέποντας όλους τους παίκτες , να "μπαίνουν" στο πρόγραμμα των προπονήσεων, με ανεβασμένη διάθεση,και χωρίς προβλήματα τραυματισμών.
Προπονητής και διοίκηση, μπορεί να μην "έβγαλαν τη ζυγαριά" , για να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των παικτών , αλλά είναι πεπεισμένοι, ότι όλοι έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα του παιχνιδιού που διεξάγεται το Σάββατο στις 17:00 στο κλ.Ν.Κηφισιάς.


-Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας ο Ανδρέας Ξενάκης τονίζει για το παιχνίδι-τίτλου :
"Για τον ΟΦΗ, είναι ένα παιχνίδι που δεν παίζουμε με το "πιστόλι στον κρόταφο".Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο και για τις δυο ομάδες, καθώς έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2.Σύμφωνα με την βαθμολογία, παίζουν οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.Η ιστορία, το όνομα και η δυναμική της ομάδας, αλλά και εγωιστικά αν θέλετε, επιβάλουν να παίξουμε μόνο για την νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε.Δεν είναι μυστικό άλλωστε, ότι μας ενδιαφέρει ο τίτλος.Θεωρώ ότι ο νικητής του αγώνα αυτού θα κατακτήσει τον τίτλο."
-Όταν το ρωτήσαμε να μας πει τι σημαίνει "δεν παίζουμε με το πιστόλι στον κρόταφο", ο Ηρακλειώτης παίκτης, μας διέλυσε όλες τις αμφιβολίες:
"Το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες.Δηλαδή για να πρωταγωνιστήσεις  στην κατηγορία, πρέπει να κερδίσεις τις ομάδες εκτός Αθηνών, δηλαδή της περιφέρειας.Θεωρούνται ομάδες με καλή έδρα, που ο κόσμος ανταποκρίνεται, βοηθώντας με πολλούς τρόπους.Εν αντιθέσει με τα Αθηναϊκά σωματεία, τα οποία όμως έχουν άλλο "ειδικό βάρος".
Θέλω να τονίσω με την περυσινή μου εμπειρία στην Γ΄Εθνική με την αντίπαλο του ΟΦΗ το Σάββατο (Κηφισιά) , διαπιστώνω ότι η Γ Εθνική είναι πιο ψυχοφθόρα, καθώς οι δυναμικότητες,είναι σχεδόν ίδιες, άρα πρέπει να είσαι συνέχεια σε εγρήγορση".
-Ολοκληρώνοντας την συνένετυξη, ο Ανδρέας Ξενάκης μοίρασε  ευχές αλλά και...λύπες.


"Εύχομαι στον κόσμο του ΟΦΗ και στον μπασκετικό κόσμο γενικότερα, να έχει την υγεία του, να περνά καλά και να αποκτήσει ότι θελήσει.
Εμείς προσωπικά το μπάσκετ του ΟΦΗ, θα είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδι και να κερδίζουμε είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας.
Εγώ προσωπικά δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από τον ΟΦΗ και θέλω να στενοχωρήσω τους πρώην μου συμπαίκτες, αν και έχω από το πέρασμά μου από την ομάδα, πολύ καλές αναμνήσεις.
-Η ομάδα του ΟΦΗ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς την Πέμπτη για την Αθήνα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με την προπόνηση που θα κάνει την Παρασκευή, στο κλειστό της Γλυφάδας.
-Στην Αθήνα θα βρεθεί και το "Κρητικό Μπάσκετ", να καλύψει τον αγώνα, καθώς και μερικοί φίλοι του ΟΦΗ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.