Χανιά | Το πρώτο τουρνουά του Δήμου Πλατανιά.

(haniotika-nea.gr):Στην προσπάθειά τους να δώσουν την ευκαιρία σε άτομα της περιοχής ν' αθληθούν, αλλά και να διασκεδάσουν, οι υπεύθυνοι του Δήμου Πλατανιά διοργάνωσαν τουρνουά μπάσκετ, το οποίο έγινε στο κλ. Ταυρωνίτη με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων.
Η μια εξ αυτών ήταν η "Ακαδημία Δήμου Πλατανιά", η οποία λειτουργεί περίπου ένα χρόνο (υπό τις οδηγίες του Μανώλη Σταματάκη, που είχε και την ευθύνη του τουρνουά), η "Γυμναστική Ένωση" αποτελείτο από αθλητές που διαμένουν στην περιοχή Βουκολιών, την ομάδα "Λιονής" συγκροτούσαν παίκτες από την περιοχή του Ταυρωνίτη, ενώ πήρε μέρος και η ομάδα "Φωταράς", η οποία μετέχει στο εργασιακό τουρνουά της Α2 κατηγορίας, ενισχυμένη με τον Κασιμάτη (των Βετεράνων, που παίζουν στην Α1 του εργασιακού).

Την πρώτη ημέρα διεξήχθησαν οι δυο ημιτελικοί, ενώ την επομένη οι ηττημένες έπαιξαν στο μικρό και οι νικήτριες στο μεγάλο τελικό, μετά τη λήξη του οποίου έγιναν οι απονομές. Συνοπτικά τ' αποτελέσματα του τουρνουά:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
"Γυμναστική Ένωση"-"Ακαδημία Δήμου Πλατανιά" 29-33
"Fotaras Exhaust Team" - "Λιονής" 32-44.

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
"Fotaras Exhaust Team" --"Γυμναστική Ένωση" 39-18 .

ΤΕΛΙΚΟΣ
"Λιονής"-"Ακαδημία Δήμου Πλατανιά" 56-35

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.