ΕΚΑΣΚ | Πέντε Κρητικόπουλα στην Μικτή Νότου Παίδων.

Η ΕΚΑΣΚ με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί ότι οι υπεύθυνοι προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ, συμπεριέλαβαν στην δωδεκάδα της Μικτής Νότου ( την οποία θα κοουτσάρει ο περιφερειακός προπονητής της Ε.Κ.Α.Σ.Κ. κος Πινακουλάκης Αντώνης) που θα λάβει μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.Κ. Περιόδου 2010-11,  πέντε αθλητές από την Κρήτη.

 Αυτοί είναι οι :Παπαδούλης Εμμανουήλ, Κριτσωτάκης Ελευθέριος, Φραγκιαδάκης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Ηλίας (ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.) και Παπαδάκης Παναγιώτης (ΑΓΟΡ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης...
Oι παρακάτω αθλητές σωματείων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., Παπαδούλης Εμμανουήλ, Κριτσωτάκης Ελευθέριος, Φραγκιαδάκης Δημήτριος, Θεοδωρίδης Ηλίας (ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.) και Παπαδάκης Παναγιώτης (ΑΓΟΡ) ,κλήθηκαν από τους υπεύθυνους προπονητές του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ., ώστε να συμμετέχουν στην δωδεκάδα της Μικτής Νότου ( την οποία θα κοουτσάρει ο περιφερειακός προπονητής της Ε.Κ.Α.Σ.Κ. κος Πινακουλάκης Αντώνης) που θα λάβει μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες Παίδων Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών Ε.Ο.Κ. Περιόδου 2010-11. 
Η Τελική φάση θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα από 28 Απριλίου - 1 Μαίου 2011 και θα συμμετέχουν οι Μικτές ΕΚΑΣΘ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ-ΕΣΚΑΒΔΕ-ΝΟΤΟΥ(ΕΣΚΑΣΕ-ΕΣΚΑΗ-ΕΣΚΑΚ-ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ΕΚΑΣΚ-ΕΣΚΚ και οι Τ.Ε.)-ΒΟΡΡΑ (ΕΚΑΣΑΚΑΘ-ΕΚΑΣΚΕΜ-ΕΚΑΣΔΥΜ-ΕΣΚΑΘ-ΕΚΑΣΧ).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ "ΕΝΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ" ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

o NBAer απλα κανει αυτο που ξερει, αλλα εκθετει και κοσμο γιατι σαν NBer τα ξερει ολα.. ξεχνα οτι ολοι εχουν ημερομηνια ληξης....

kritikobasket.gr είπε...

Θα ήθελα να μην ειρωνεύεστε, να κάνετε σχόλια αλλά επωνύμως.Ο κ.Πινακουλάκης κάνει την δουλεία του και οφείλουμε σεβασμό προς αυτήν. Ότι σχόλια θέλετε να κάνετε να γίνονται επωνύμως και να μην κρύβεστε...

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κοι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΕΞΥΜΝΕΙΤΕ ΤΟΝ Κο ΠΙΝΑΚΟΥΛΑΚΗ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ.. ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗ ΤΗΝ ΓΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚ ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΤΟ ΔΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΚΕΙ..Α. ΝΕΟΝΑΚΗΣ