Α.Τσακιρίδης-ΟΦΗ | Ο ΟΦΗ κυνηγά τις νίκες, ανεξαρτήτου έδρας".

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, έδωσε στι επίσημο site  της ομάδας του ο αρχηγός των "ασπρόμαυρων" , Α.Τσακιρίδης...

Αντιγράφουμε:
 
Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας ,μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε το τεχνικό επιτελείο. Απο την Τετάρτη λοιπόν ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα στην Ρόδο, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και την ψυχολογία στα ύψη. Οι περισσότεροι γύρω από την ομάδα μας έχουν μείνει στα πανηγύρια με τους οπαδούς , μετά το τέλος του αγώνα με το Στρατώνι. Ιδιαίτερα τους ....καλάρεσε το σύνθημα "νάτοι οι πρωταθλητές".Αυτήν την άποψη όμως, δεν συμμερίζεται ο αρχηγός της ομάδας μας Α.Τσακιρίδης, που παραμένει προσγειωμένος, στις δηλώσεις που μας έκανε, κάνοντας ταυτόχρονα ένα μίνι απολογισμό.
-"Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Ούτε το θέμα της ανόδου. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Στην κατηγορία αυτή, όπως έχει δείξει τα αποτελέσματα μέχρι τώρα, υπάρχουν καλές ομάδες. Οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει τον άλλο. Είναι όλα ανοιχτά και χρειάζεται σοβαρότητα. Εμείς σαν ομάδα πρέπει να παραμένουμε σταθεροί,σεμνοί και σοβαροί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".
-Για το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα, ο αρχηγός ήταν απόλυτα σαφής:
"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Ροδίτες έχουν τρία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα, τρεις ήττες εκ των οποίων η μια στην έδρα τους. Πρόκειται για μια "σκληρή" ομάδα με δυνατή έδρα. Επίσης όλοι θυμόμαστε πόσο καλοί ήταν στον α΄γύρο. Αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή, τότε μόνο για τουρισμό δεν πάμε ΟΦΗ όμως είναι μεγάλη ομάδα και κυνηγά την νίκη ανεξαρτήτου έδρας και αντιπάλου. Αρκεί να είμαστε σοβαροί".
-Για τον κόσμο και για την στήριξή του (ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι), ο αγαπημένος των φιλάθλων "Τσάκι" , τόνισε:
Η παρουσία του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική Όλα τα παιδιά ήταν χαρούμενα από την εξέλιξη αυτή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ. Είναι μια ομάδα αθλητική, με ταλέντο που προσφέρει θέαμα κι από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Έχει ποιότητα δυναμική και αξίζει της προσοχής του κόσμου. Περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Μ.Αλέξανδρο ακόμα περισσότερο στήριξη."
Ο αγώνας ΓΣ Διαγόρας Ρόδου-ΟΦ Ηρακλείου στο κλ.Ρόδου θα διεξαχθεί στις 15:30 με διαιτητές τους Τεφτίκη - Παυλοπουλο (Βιτζηλαίος).

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.