Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3Χ3 "Β.Παδουβάς".

Επιτυχημένο από κάθε άποψη ήταν το τουρνουά 3Χ3 "Β.Παδουβάς" που διοργάνωσε ο ΟΦΗ. Αντιγράφουμε από το επίσημο site της ομάδας:

Απόλυτα επιτυχημένο χαρακτηρίστηκε το τουρνουά  3Χ3 "Β.Παδουβάς", που διοργάνωσε ο ΟΦH στις Ακαδημίες του στην οδό Εφόδου.Από το πρωί του Σαββάτου έως αργά το απόγευμα της Κυριακής τα γήπεδα μπάσκετ της Εφόδου, "έσφυζαν", από ζωή και παιχνίδια μπάσκετ.Η πόλη του Ηρακλείου στους δύσκολους καιρούς, αγκάλιασε το διασκεδαστικό αυτό τουρνουά που δείχνει ότι ταιριάζει  στην αθλητική κουλτούρα της πόλης.Μάλιστα όπως έλεγαν κι οι υπεύθυνοι του τουρνουά, πιθανότατα θα επαναληφθεί στο μέλλον και γιατί όχι να "ριζώσει", στην πόλη του Ηρακλείου.


Την χαρά της συμμετοχής διασκέδασαν πάνω από τριακόσιοι παιδιά και αθλητές κάθε ηλικίας, που δοκίμασαν την τύχη τους.Κατά την διάρκεια του τουρνουά υπήρξαν και διάφοροι διαγωνισμοί (τρίποντα, κλπ.), πού έδωσαν μια άλλη νότα.Στους νικητές μοιράστηκαν  δώρα, ενώ οι συμμετέχοντες, έπαιρναν ένα μπλουζάκι κι ένα καπελάκι, ενώ πρόσφεραν σάντουιτς και πορτοκαλάδα.
Το τουρνουά ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές, τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο κι οργανωτικά.Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η διοργάνωση άγγιξε το άριστα, καθώς προπονητές, διοικητικοί παράγοντες και έφοροι, έδωσαν όλο τους τον ευατό , ώστε να ευχαριστηθούν οι συμμετέχοντες.Σε όλους αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ.


Η διοίκηση του ερασιτέχνη ΟΦΗ, παραβρέθηκε σύσσωμη.Παρόντες ήταν ο πρόεδρος κ.Β.Ξημέρης, οι αντιπρόεδροι κ.κ.Νικος Βλαχάκης, Παναγιώτης Αντωνακάκης, ο κ.Κλάδος, ο κ.Κουνενός  και άλλοι.Επίσης ήταν οι έφοροι όλων των τμημάτων του ΟΦΗ, αντρικής (και η ομάδα) και Ακαδημίας και όλοι προπονητές της Αντρικής ομάδας και των Ακαδημιών.Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ. Δασκαλάκης και ο πρόεδρος του ΔΑΟΗ κος Κ.Βαρδαβάς.Σε όλη την διάρκεια του τουρνουά παρευρίσκονταν το Σώμα Σαμαρειτών ,Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προσφέροντας την βοήθειά τους ,όποτε χρειάστηκε.
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, βράβευσε την οικογένεια του αείμνηστου Βασίλη Παδουβά σε μια συγκινητική στιγμή που "βούρκωσαν" και οι πέτρες, ενώ είχε αναρτηθεί και ένα σχετικό πανό για τον χαμό του αείμνηστου Βασίλη.
Στις δηλώσεις του αντιπρόεδρος του ΟΦΗ και υπεύθυνος της Επιτροπής μπάσκετ στις ακαδημίες κος Νίκος Βλαχάκης τόνισε:"Βρεθήκαμε εδώ για να τιμήσουμε τον Β.Παδουβά, ένα παιδί που έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από την ζωή, ξεκινώντας το μπάσκετ από εδώ ,τις εγκαταστάσεις της Εφόδου.Τέτοιες εκδηλώσεις βοηθάνε, να μένει "ζωντανός" στις μνήμες μας ο Βασίλης Παδουβάς.Στόχος τώρα θα είναι να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια το τουρνουά αυτό".
-Ο προπονητής της Αντρικής ομάδας του ΟΦΗ κος Βαγγέλης Βλάχος (που έδωσε το παρών  και τις δυο ημέρες του τουρνουά τόνισε:"Ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι τιμά τα παιδιά του, και ήταν φυσικό να τιμήσει και τον Βασίλη Παδουβά.Η διοργάνωση ήταν άψογη,  ενώ τα  παιδιά από την αντρική ομάδα έδωσαν και τις δυο ημέρες του τουρνουά το παρών, θέλοντας  να δείξουν ότι Ακαδημία και αντρική ομάδα είναι ένα.Επίσης από κοντά ήταν η διοίκηση, οι έφοροι και οι προπονητές.Το τουρνουά αυτό, απέδειξε για άλλη μια φορά το βάρος του ονόματος που έχει ΟΦΗ ".


Τέλος ο υπεύθυνος προπονητής των Ακαδημιών του ΟΦΗ και υπεύθυνος του τουρνουά Ν.Γαλυφιανάκης δήλωσε: "Όλοι μαζί δουλέψαμε για να τιμήσουμε ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα των Ακαδημιών μας.Η συμμετοχή και η οργάνωση, σε μια δύσκολη εποχή  για τουρνουά απέδειξε το μέγεθος και το μεγαλείο του ΟΦΗ, που ανταποκρίνεται σε όλες τις δυσκολίες.Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω τους προπονητές , τους Εφόρους και την διοίκηση της ομάδας μας που μας στήριξαν με όλους τους τρόπους.Επίσης να ευχαριστήσω την μεγάλη (αντρική)  ομάδα που ήταν κοντά μας. Ευχαριστούμε  θερμά τους χορηγούς μας  και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας.
Τέλος ευχαριστούμε και την ΕΚΑΣΚ τόσο για την παρουσία της στο τουρνουά όσο και στις αγωνιστικές διευκολύνσεις που μας έκανε.Ευχαριστούμε και τον πρόεδρο του ΔΑΟΗ κ.Βαδαβά για την παρουσία του, αλλά και τα σωματεία (Ηράκλειο,Εργοτέλη), που στήριξαν την προσπάθειά μας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.