ΟΦΗ | Θα κάνουν.....Πάσχα 30 Απριλίου.

Ξεκίνησαν οι διακοπές του Πάσχα για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι έκαναν το πρωί της Μ. Τετάρτης την τελευταία πριν το Πάσχα προπόνηση.

Στη συνέχεια πήραν άδεια από τον Βαγγέλη Βλάχο και… σκόρπισαν σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να περάσουν τις ημέρες τω εορτών με τις οικογένειές τους. Οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ν. Κηφισιά, το οποίο θα διεξαχθεί εκτάκτως το Σάββατο 30 Απριλίου καθώς η ΕΟΚ δε θέλησε να βάλει αγώνες την Κυριακή 1η Μαΐου.

Το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ αναζήτησε κάποια ομάδα για να δώσει φιλικό, αλλά δεν κατάφερε να βρει καθώς οι μεν παίκτες του ΑΓΟΡ είναι από σε διακοπές από τη Μεγάλη Τρίτη και το δε Ηράκλειο δε ρισκάρει φιλικό μετά το σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Χαρίση, ο οποίος υπέστη αποκόλληση κλείδας και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Έτσι, έγιναν τρεις δυνατές προπονήσεις τη Μ. Δευτέρα, τη Μ. Τρίτη και από τη Μ.Τετάρτη ήρθε η ώρα της ξεκούρασης πριν την τελική μάχη για την άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου στη Β’ Εθνική.

Τα σενάρια της ανόδου

Ουσιαστικά ο ΟΦΗ εφόσον νικήσει την Κηφισιά το επόμενο Σάββατο μπορεί να πει κανείς ότι είναι το φαβορί και για τον τίτλο, ενώ ακόμα και εάν χάσει με λιγότερους από 19 πόντους (είχε νικήσει στον πρώτο γύρο με 99-80 στο ΒΑΚ) πάλι έχει το πλεονέκτημα. Καταρχήν, όμως πρέπει να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Στις επτά αγωνιστικές που απομένουν ο ΟΦΗ έχει να δώσει έξι παιχνίδια καθώς μεσολαβεί και το ρεπό.

Εάν λοιπόν αν η Αναγέννηση/Φλόγα χάσει ένα από τα έξι παιχνίδια που της απομένουν (έχει κι εκείνη ρεπό) και ο ΟΦΗ κερδίσει έστω και δύο τότε εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδο. Σε περίπτωση που η Φλόγα τελειώσει χωρίς ήττα, τότε χρειάζονται τρεις νίκες στον ΟΦΗ για την εξασφάλιση της ανόδου.

Και τα δύο σενάρια είναι θεωρητικά εύκολο να πραγματοποιηθούν για την Ηρακλειώτικη ομάδα, η οποία έχει δείξει ένα πολύ σταθερό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Πηγή: .sporfm.gr
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.