11ο Εργασιακό μπάσκετ Αγ.Νικολάου Ι Ο τελικός.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το 11ο Εργασιακό Πρωτάθλημα μπάσκετ Αγ.Νικολάου με τους Εκπαιδευτικούς να κατακτάνε τον τίτλο, απέναντι στους Επιτηδευματίες με σκορ 69-56.
Αντιγράφουμε απο την "Εφ.Ανατολή"(μαζί και οι φωτογραφίες):

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το 11ο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, με το κλειστό Αγίου Νικολάου να γεμίζει από εκατοντάδες κόσμο, ο οποίος παρακολούθησε έναν όμορφο τελικό. Οι Εκπαιδευτικοί ήταν οι νικητές απέναντι στους μαχητές Επιτηδευματίες με 69-56 όμως το μήνυμα του κόσμου ήταν σαφές με την δυναμική του παρουσία, δείχνοντας ότι τέτοιες διοργανώσεις χρειάζονται και πρέπει να γίνουν θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Η εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου με κόσμο διαφόρων ηλικιών, την μουσική και το καλό μπάσκετ που έπαιξαν οι δύο ομάδες μας άφησε την πιο γλυκιά γεύση στην αυλαία της διοργάνωσης με τους Εκπαιδευτικούς να φτάνουν στον τίτλο άξια, όντας η καλύτερη ομάδα του τουρνουά. Το παρών στο κλειστό Αγίου Νικολάου έδωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Δημοσθένης Μεθυμάκης και το μέλος του ίδιου οργανισμού Γιώργος Ξένος, ο οποίος έκανε και τις απονομές στις δύο ομάδες.

Δεκάλεπτα: 19-12, 24-38, 37-53, 56-69
Επιτηδευματίες(Καρκανιάς): Κουτουλάκης 4, Ν. Ταβλάς 1, Γ. Ταβλάς 12(1), Καρκανιάς, Κρητικάκης 12, Μουμτζής 4, Καμπανός 5(1), Αγαπητός 14, Φάργκας 4.
Εκπαιδευτικοί(Μουλιανιτάκης): Κοκκίνης, Μουλιανιτάκης 2, Ραφαηλάκης 17(1), Γκαμπέλης 2, Σαράντης 22(3), Πάγκαλος 12(2), Ματσίνγκος 14(2), Σέργης 2, Σιάρχος.
 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.