Γ΄Εθνική | Υπάρχει ελπίδα

(basketblog.gr)Λάβαμε μια επιστολή που μας άρεσε. Όχι μόνο γιατί μας… εμπλέκει, αλλά κυρίως επειδή έχει έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες για τη φιλοξενία που επιφύλαξαν στο Ηράκλειο οι ομάδες του Παπάδου Γέρας και του Ίκαρου Ικαρίας.

 Μια επιστολή που αξίζει να διαβάσετε και… πίσω από τις γραμμές

"Στο Ηράκλειο, δεν έχουν σταματήσει οι συζητήσεις αναφορικά με τους δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας, απέναντι στον Παπάδο Γέραςκαι στον Ίκαρο Ικαρίας

Εκφράζοντας όλα τα μέλη της αποστολής, η δήλωση του Νίκου Τούλη "40 χρόνια στο μπάσκετ δεν έχω συναντήσει τόσο ζεστή φιλοξενία και φιλικό κλίμα", είναι αρκετή για να μας δώσει κουράγιο για το παρόν, τη συνέχεια κι ελπίδες για το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε.

Η φιλοξενία και η συμπεριφορά των ανθρώπων των δύο ομάδων, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στα νησιά, τα κατάμεστα γήπεδα από τους οπαδούς των ομάδων, που απέδειξαν ότι είναι πρωτίστως φίλοι του αθλήματος, πρέπει να αποτελέσουν δίδαγμα

Όταν θα πάψει να κυριαρχεί και να αποτελεί τον κανόνα το κλίμα ζούγκλας(θυμόμαστε έναν περσινό αγώνα της ομάδας μας που... διήρκησε τέσσερεις ώρες περίπου), τότε και εμείς θα σταματήσουμε να εκδίδουμε ευχαριστήριες ανακοινώσεις και να συγχαίρουμε (όπως το πράξαμε και μετά τον εκτός έδρας αγώνα μας με τον Ιωνικό Ν.Φ.) για τα αυτονόητα που δυστυχώς συμβαίνουνσπανίως και κατ’ εξαίρεση του κανόνα

Τελικά, μάλλον δεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας η απάντηση στο ερώτημα τουΓιώργου Κογκαλίδη "τί είναι το μπάσκετ;". Πράγματι είναι άθλημα… επαφής".

Μπράβο και στις ομάδες για τη φιλοξενία, και στο Ηράκλειο για την ανακοίνωση, μπράβο σε όλους. Ας αντιληφθούμε όλοι ότι δεν... πουλάει μόνο το κακό, αλλά πως εντέλει όλοι θέλουμε να διαβάσουμε, να ακούσουμε κάτι καλό.
Του Γιώργου Κογκαλίδη 
23/03/2011 (12:54) 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.