ΕΚΑΣΚ | Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Μίσσας - Γιώργος Λημνιάτης στην Κρήτη, το Σαββατοκύριακο.

Στην Κρήτη θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο οι  Ομοσπονδιακοί προπονητές Κώστας Μίσσας - Γιώργος Λημνιάτης, καθώς και οι Τάκης Μπακογιώργος - Έλενα Μουάτσου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις σε αγόρια στο Ηράκλειο  απο 11:00- 14:00 στο Λίντο το Σάββατο 19 Μαρτίου ενω στις 20 Μαρτίου στα Χανιά (Κλαδισσός) θα γίνει των κοριτσιών.
-Το Σάββατο 19-3-2011 από τις 11:00- 14:00  θα διεξαχθεί στο Λίντο προπόνηση Αγοριών της Μικτής Κρήτης που έχουν γεννηθεί το 1996 (20 αθλητές) και το 1997 (20 αθλητές) παρουσία των Ομοσπονδιακών Προπονητών Κώστα Μίσσα (υπεύθυνου όλων των "μικρών" Εθνικών Ομάδων και Γιώργου Λημνιάτη (προπονητής Εθνικής Παμπαίδων).

-Την Κυριακή 20-3-2011 θα διεξαχθεί στο Κλαδισό από τις 11:00- 14:00 προπόνηση των Κοριτσιών της Μικτής Κρήτης με την παρουσία του Κώστα Μίσσα και των Ομοσπονδιακών Προπονητών Τάκη Μπακογιώργου και Έλενας Μουάτσου, υπό την επίβλεψη της Περιφερειακού Προπονητή Κρήτης στα Κορίτσια Φρόσως Δημητρουλάκη που ανακοίνωσε τα κορίτσια που θα συμμετέχουν.
Απο την ΕΚΑΣΚ παρόντες θα είναι, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ κ.Μιχάλης Δασκαλάκης, ο ταμίας Μ.Σκεπασιανός και το μέλος Γ.Τζουγκράκης.
 
   -ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,  ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/3/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ κ.κ. ΜΙΣΣΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΕΩΡΓΟΥ ΤΑΚΗ.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ Ε.ΚΑ.Σ.Κ.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.