Β.Βλάχος ΟΦΗ |"Με νίκη επι της Α.Φλόγας, ξεκαθαρίζει η τριάδα".

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αναγέννηση Φλόγας.Οι "ασπρόμαυροι", θέλουν την νίκη που θα τους διατηρήσει στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα θα βγάλουν ...off μια από τις ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την τριάδα.
-Για το παιχνίδι της Κυριακής, και όχι μόνο, μίλησε στο kritikobasket.gr ο αρχιτέκτονας της ομάδας Β.Βλάχος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, μόνο τυχαία δεν έχει στην κορυφή τους "ασπρόμαυρους".Βρέθηκε αντιμέτωπος με εμπόδια, άλλοτε ψηλότερα και άλλοτε χαμηλότερα, όμως ποτέ δεν παρέκκλινε από τον στόχο του και τελικά ανταμείβεται, τόνισε για τον αγώνα:
"Εξ αρχής το παιχνίδι είναι δύσκολο.Ήταν η ομάδα που χάσαμε για πρώτη φορά φέτος, ιδιαίτερα μετά το καταστροφικό Γ΄δεκάλεπτο.Η Φλόγα πρόκειται για μια καλή ομάδα, που δεν στηρίζεται σε άτομα αλλά σε σύνολο.Δεν βρίσκεται άδικα κοντά στην κορυφή, παρ όλο που έχει τώρα δυο συνεχόμενες ήττες.Νομίζω ότι αν παίξουμε παθιασμένα, συγκεντρωμένα θα είμαστε εμείς οι νικητές."
-Για τους στόχους της ομάδας ο Β.Βλάχος, είναι απόλυτα προσγειωμένος:
"Πιστεύω ότι μετά το  παιχνίδι με την Α. Φλογας, θα έχει ξεκαθαρίσει η κορυφή και ιδιαίτερα η τριάδα ανόδου.Πιστεύω πως θα είμαστε κι εμείς μέσα.Ας ξεκαθαρίσει η τριάδα και μετά βλέπουμε".
-Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του ΟΦΗ (με την ίσως πιο ταλαντούχα ομάδα που είχε στην ιστορία του ο ΟΦΗ), δηλώνει για την παρουσία του κόσμου στο ΒΑΚ:
"Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίζει.Είμαστε μια  καινούργια ομάδα που άλλαξε πολλά το καλοκαίρι, αλλά προσφέρει ουσία και θέαμα στον κόσμο.Ο ΟΦΗ έχει την χαρά να βρίσκονται κοντά στην κορυφή και η ποδοσφαιρική ομάδα και η δικιά μας.Προσφέρουμε χαρά τους φιλάθλους μας, γι αυτό τους θέλουμε κοντά μας.Στο παιχνίδι με την Φλόγα που είναι κομβικό, είναι απαραίτητη η στήριξη τους".

Σάκης Παναγάκης :" Μας πείραξε η ήττα του πρώτου γύρου".
 (ofibc.gr):Να...σβήσει την φλόγα που θα βάλει φωτιά στην κορυφή, θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει την Κυριακή στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ.Κόντρα σε μια καλή ομάδα που κυνηγά το τρένο της ανόδου, ο Β.Βλάχος και οι παίκτες του, δηλώνουν πανέτοιμοι για το παιχνίδι.
Ο Σάκης Παναγάκης, μιλώντας για το παιχνίδι, δεν μάσησε τα λόγια του, ζητώντας....εκδίκηση.
"Είναι από τα παιχνίδια που θέλουμε πολύ την νίκη.Μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε στον Εύοσμο στον πρώτο γύρο και ζητάμε ..εκδίκηση.Είναι από τα παιχνίδια που περιμένουμε πως και πως για να παίξουμε και να φύγουμε νικητές.Άλλωστε έχουμε κάνει λίγες ήττες και μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε τη ρεβάνς".
Παράλληλα ο έμπειρος παίκτης κρίνει την πορεία της ομάδας θετική, ενώ θέτει υψηλούς στόχους:
Θεωρώ την πορεία μας στο πρωτάθλημα επιτυχημένη.Είμαστε πρώτοι, σε θέσεις ανόδου και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, νομίζω άτι έτσι θα τελειώσουμε.Θα  κερδίσουμε με το σπαθί μας την άνοδο στην Α2, αν κι εγώ πιστεύω ότι θα είμαστε οι πρωταθλητές της κατηγορίας".
-Ο αγαπημένος...Σάκης των οπαδών της ομάδας, εξέφρασε κάποια παράπονα για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ στο γήπεδο:
"Θεωρώ ότι ο κόσμος αδικεί την ομάδα.Η ποδοσφαιρική είναι τρίτη κι έχει απλόχερα την στήριξη, ενώ εμείς είμαστε οι πρώτοι.Νομίζω ότι και δυο ομάδες, χρειαζόμαστε την βοήθειά τους.Πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι δίπλα μας, καθώς το ποδόσφαιρο αγωνίζεται δυο ώρες πριν από εμάς και κατόπιν θα έρθει στο ΒΑΚ".
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 με διαιτητές τους  Καραβίτη, Ντάβαρη (Γιαννακουδάκης)
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.