Τουρνουα μπάσκετ Αρχανών.

Τουρνουά μπασκετ με την ονομασία 2η γιορτή Μίνι μπάσκετ του του  Αθλητικού Ομίλου  ‘ ΓΙΟΥΧΤΑ ‘  ,έχει σκοπό να διοργανώσει ο Αρχανιώτικος σύλλογος.
Αναλυτικά:
2η ΓΙΟΡΤΗ MINI ΜΠΑΣΚΕΤ                ΑΡΧΑΝΕΣ 2011

Το τμ. Μπάσκετ του  Αθλητικού Ομίλου  ‘ ΓΙΟΥΧΤΑ ‘  Αρχανών  προσκαλεί όλα τα αθλητικά σωματεία ( μέλη της ΕΚΑΣΚ ) και τους αθλητές τους , να συμμετάσχουν στο διήμερο τουρνουά καλαθοσφαίρισης  που  διοργανώνει  στις   7 & 8  Μαΐου , ημέρα Σάββατο και Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Αρχανών .

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές αγόρια και κορίτσια γεννηθέντες τα έτη 1999 & νεότεροι.
Κάθε αθλητής για τη συμμετοχή του θα συνεισφέρει προκειμένου να συμμετάσχει , το συμβολικό  ποσό των 5 (πέντε)€ . Τα χρήματα από τις συμμετοχές των αθλητών θα τα συγκεντρώσουν οι υπεύθυνοι των ομάδων και θα κατατεθούν στον πιο κάτω λογαριασμό : 720285 της Παγκρήτιας Τράπεζας ( Σημαιάκης Δ. , Κουσουλός Α. )
Οι ομάδες , οφείλουν το αργότερο έως την 15η Απριλίου 2011 να προσκομίσουν :
1.   ονομαστική κατάσταση των αθλητών, όπου θα αναγράφεται το έτος γέννησής τους, υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο ή τον έφορο τμήματος με τη σφραγίδα του συλλόγου καθώς και από ιατρό .
2.   Επίσης , μαζί με τις καταστάσεις οι οποίες θα μπορούν να σταλούν στο fax 2810751023 ή 2810743844  θα πρέπει να αποστέλλεται και η απόδειξη κατάθεσης για το ποσό που αντιστοιχεί στο συνολικό αριθμό των αθλητών κάθε σωματείου . Η συμμετοχή κάθε σωματείου θεωρείται έγκυρη μόνον μετά την αποστολή της ον/κης κατάστασης και του καταθετηρίου .

Αν για οποιοδήποτε λόγο – ανώτερη βία – δεν πραγματοποιηθεί το τουρνουά , είναι ευνόητο ότι θα επιστραφούν τα χρήματα στα σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή .

Οι αθλητές αγωνίζονται με ευθύνη των συλλόγων τους , με βάση τους κανονισμούς της Ε.Ο.Κ. καθώς και των Κανονισμών Παιδιάς .
 Ο Α.Ο.  ΓΙΟΥΧΤΑΣ , θα μεριμνήσει για την παρουσία ιατρού κατά τη διάρκεια του τουρνουά καθώς και για οποιαδήποτε άλλη προϋπόθεση ώστε αυτό να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια . Επίσης (στα περσυνά πρότυπα) , μέριμνα έχει ληφθεί από την επιμελητεία μας για όλες τις λοιπές λειτουργικές λεπτομέρειες τόσο κατά τη διάρκεια όσο και για τη λήξη της διοργάνωσης . 
Οι μετακινήσεις των ομάδων από και προς το γήπεδο θα γίνονται με ευθύνη των σωματείων που δήλωσαν συμμετοχή .

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και δεν περιλαμβάνεται στην προκήρυξη θα αποφασίζει η επιτροπή που απαρτίζεται από τους: Βαιλάκη  Μανούσο ( προπονητή μπάσκετ), Σημαιάκη Δ.  και  Σημαντηράκη Εμμ  Πρόεδρο του Α.Ο. Γιουχτας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Αρχικά , από κάθε αθλητικό σωματείο που θα συμμετάσχει θα καταρτισθούν δύο γκρουπ αθλητών :
α) αθλητές με έτος γέννησης 1999  και νεότεροι
β) αθλητές με έτος γέννησης  2001 και νεότεροι
Οι ομάδες της α κατηγορίας θα είναι μόνο αγοριών  αλλά οι ομάδες της κατηγορίας β μπορούν να είναι μικτές ( αγόρια ,κορίτσια ) .

Για το πρόγραμμα των αγώνων ,  θα ληφθεί  υπόψη η απόσταση από το γήπεδο των ομάδων ή άλλες ιδιαιτερότητες , αλλά αυτό  καθώς και  οι διάρκειες των περιόδων και οι λοιπές λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν  μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών και αφού προηγηθεί κλήρωση η οποία θα διεξαχθεί στο Κλ.Γυμν. Αρχανών .

Διευκρινίσεις/πληροφορίες : 6948575467 κ. Σημαιάκης Δ.
                                             6932624317  κ. Κουσουλός Α.



Αρχάνες 21 Μαρτίου 2011


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.